Κυριακή 10 Μαίου 2015 στις 18.00

Ανοιχτή συζήτηση: Τι Εξάρχεια θέλουμε;

Στα τέλη Νοέμβρη, στην Ανδρέου Μεταξά 12, ανοίξαμε ένα στέκι προκειμένου να δημιουργήσουμε έναν χώρο συνέυρεσης των κατοίκων και να ενώσουμε τις κοινωνικές αντιστάσεις της γειτονιάς. Σε αυτό τον χώρο, έχουμε ήδη διοργανώσει αρκετές εκδηλώσεις, όπως προβολές ταινιών, παραστάσεις, συζητήσεις και δρώμενα για παιδιά. Ο χώρος διαθέτει δανειστική βιβλιοθήκη και φιλοξενεί διάφορες πρωτοβουλίες κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου και δομές αλληλεγγύης, όπως η ΑλεΓρηΑ (δομή ελευθεριακής παιδείας). Επίσης, ο χώρος λειτουργεί ως καφενείο κάθε Τρίτη και Τετάρτη 17:00 με 20:00.

Στις σύγχρονες συνθήκες που επιβάλλονται,

θεωρούμε αναγκαία την αυτοοργάνωση της γειτονιάς μας και της κάθε γειτονιάς. Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, μακριά από τον φόβο, την απομόνωση και τις λογικές της ανάθεσης.

Την Κυριακή, 10/5/2015 στις 18.00 εγκαινιάζουμε το Στέκι της Λ.Σ. στην Ανδρέα Μεταξά 12, και σας καλούμε όλουςνα συμμετέχετε στην εκδήλωση - συζήτηση με θέμα "τί Εξάρχεια θέλουμε", φέρνοντας τις δικές σας προτάσεις και προβληματισμούς για την περαιτέρω καλυτέρευση της γειτονιάς.

πηγή : https://exarhia.wordpress.com/2015/05/06/%ce%...