Παρασκευή 15 Μαίου 2015 στις 11.00

3 καλέσματα : 1 2 3

(!) Κάλεσμα αλληλεγγύης: δικαστήριο Μποτζατζή-Νικολάου-Συριανό-Χάλαζα

ακριβής τοποθεσία : (υπόγειο δικαστηρίων αίθουσα 1)

Συνέχεια του δικαστηριού των συντρόφων Μποτζατζή-Νικολάου-Συριανού-Χάλαζα, που ξεκίνησε στις 6/5 και διεκόπει μετά την εξέταση δύο μαρτύρων κατηγορίας.

το δικαστήριο θα συνεχίσει στις 15/5 παρασκευή, στις 11.00, στο υπόγειο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης στην αίθουσα 1. και όχι στον τρίτο όπου ήταν κανονικά.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

σύντροφοι/ες

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/57109/


1 2 3

Κάλεσμα αλληλεγγύης για τη δίκη των Β. Μποτζατζή. Δ. Συριανού, Η. Νικολάου, Κ. Χάλαζα

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ Β. ΜΠΟΤΖΑΤΖΗ, Δ. ΣΥΡΙΑΝΟΥ, Η. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Κ. ΧΑΛΑΖΑ

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007 συλλαμβάνεται στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη ο αναρχικός Βαγγέλης Μποτζατζής κατηγορούμενος για εμπρησμούς σε κρατικούς και καπιταλιστικούς στόχους (ΔΕΗ, τράπεζα και γαλλική αντιπροσωπεία αυτοκινήτων) και προφυλακίζεται για έναν χρόνο.

Παράλληλα με την σύλληψή του εκδίδονται εντάλματα σύλληψης για τους αναρχικούς Συριανού, Νικολάου, Χάλαζα με την πρωτοεμφανιζόμενη για την εποχή κατηγορία της «ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση", ενώ πολλές γειτονιές της πόλης παραμένουν για μέρες αστυνομοκρατούμενες με εισβολές σε σπίτια συντρόφων και προσαγωγές στα κεντρικά της ΓΑΔΘ.

Εφτά χρόνια μετά οι τέσσερις σύντροφοι καλούνται να δικαστούν. Εμείς αδιαφορώντας για το δίπολο αθωότητας-ενοχής απέναντι στις κατηγορίες που το κράτος προσάπτει στους αγωνιστές, αδράττουμε την ευκαιρία για να σκαλίσουμε το πρόσφατο παρελθόν των αγώνων στην πόλη μας και να το συνδέσουμε με αυτούς του σήμερα. Δεν αφήνουμε τη συλλογική μας μνήμη να ξεθωριάσει, οξύνουμε και πυροδοτούμε νέους αγώνες για να αφήσουμε πιο στέρεες βάσεις για τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που θα συναντήσουμε στις συγκρούσεις που το αύριο επιφυλάσσει.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5
στις 9:00πμ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ


αλλαγή ώρας

Η ώρα του καλέσματος εκ παραδρομής γράφτηκε στις 9.00. Το κάλεσμα ισχύει για τις 11.00 το πρωί της Παρασκευής. Υπενθυμίζουμε πως η αίθουσα διεξαγωγής της δίκης είναι στο υπόγειο των δικαστηρίων, αιθ.1.

συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1544083/


1 2 3

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους Β. Μποτζατζή, Η. Νικολάου, Κ. Χάλαζα, Δ. Συριανού

πηγή : http://terraincognita.squat.gr/2015/05/14/15-...