Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στις 19.30

Εκδήλωση-συζήτηση

6 χρόνια αυτοδιαχειριζόμενο κατειλημμένο έδαφος Αγρος, στο πάρκο τρίτση

6 χρόνια Αγρός

η αφίσα σε μορφή pdf

Αυτοδιαχειριζόμενο κατειλημμένο έδαφος 2009-2015

6 χρόνια κατάληψη Αγρός. Ως αντιθεσμικό εγχείρημα αμφισβητούμε έμπρακτα τις όποιες περιφράξεις, την ιδιοκτησία, τις εμπορευματοποιημένες ζώνες. Οικειοποιούμαστε τη γη. Δημιουργούμε τις δικές μας δομές με τα δικά μας χαρακτηριστικά. Στήνουμε συλλογικές κουζίνες, εργαστήρια αυτομόρφωσης, χωρίς χορηγούς, ρόλους, διαμεσολαβητές. Στήνουμε τις δικές μας γιορτές και δημιουργούμε αντιεμπορευματικά, μπλοκάροντας τις διαθλασμένες από το θέαμα και το εμπόρευμα σχέσεις, με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους και όλες.

6 χρόνια στο πάρκο, οργανώνουμε και συλλογικοποιούμε τις επιθυμίες και τις αντιστάσεις μας ενάντια σε όσους βλέπουν το πάρκο ως ένα ακόμη πεδίο κερδοσκοπικών παρεμβάσεων, ενάντια στην κυρίαρχη λογική των εμπορευμάτων και του κέρδους. Καλλιεργούμε τη γη συλλογικά και αυτοοργανωμένα, φροντίζουμε τα δέντρα και μοιραζόμαστε τους καρπούς τους με όλους και όλες ελεύθερα, χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο.

Με λόγο και δράσεις στεκόμαστε απέναντι στις κυρίαρχες αναπτυξιακές πολιτικές και στη λεηλασία της φύσης, ενάντια σε κάθε είδους εκμετάλλευση, διαχωρισμούς και ανισότητες, αλληλέγγυοι/ες στους αγωνιζόμενους, στους όπου γης καταπιεσμένους. Προχωράμε συλλογικά, στον δρόμο της αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης, της ισότητας και της ελευθερίας, στο δρόμο της ρήξης και της εξέγερσης.

Μέχρι την κατάργηση κάθε μορφής εξουσίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/5 - 21:00

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Πυράκανθος
Ζωή Τάχα

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/6 - 19:30

Εκδήλωση - Συζήτηση
"Οι αναπτυξιακές πολιτικές και οι αγώνες
ενάντια στη λεηλασία της φύσης
στο νέο καθεστώς διακυβέρνησης"

ανοίγματα:
Τρίτη, Πέμπτη: 18:00-19:00
Κυριακή: 12:00 συνέλευση

πρόσβαση:
1) Β12 από αφετηρία Μάρνης ή από σταθμό αττικής,στάση: 6η Χασιάς
2) 711 σταθμό αττικής, στάση 6η Χασιάς
3) Α10, Β10 από σταθμό Λαρίσης, στάση 1η Πολυκατοικιών, είσοδος από Λ. Δημοκρατίας.
4) Προαστιακός, στάση Πύργος Βασιλίσσης, είσοδος απο Λ. Δημοκρατίας

πηγή : http://agros.espivblogs.net/2015/05/15/6-%cf%...