Παρασκευή 29 Μαίου 2015 στις 18.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Πορεία αλληλεγγύης σε μετανάστες & μετανάστριες, ενάντια στην Ευρώπη-Φρούριο

Η 1η ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ
διεξάγεται στους τόπους προέλευσής τους

εκεί όπου τα ευρωπαϊκά κράτη (συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού) και οι καπιταλιστικές-στρατιωτικές συμμαχίες (τύπου ΝΑΤΟ) εξαπολύουν πολέμους, χρηματοδοτούν και οπλίζουν δικτατορικά καθεστώτα, προωθούν την οικονομική αφαίμαξη, την περιβαλλοντική καταστροφή, την πλήρη εξαθλίωση και προσφυγιά ολόκληρων πληθυσμών προς όφελος ντόπιων και υπερεθνικών αφεντικών

και η 2η ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ
στα σύνορα και στο εσωτερικό της Ευρώπης

εκεί όπου μετανάστες και μετανάστριες εξοντώνονται μαζικά. Είτε με ακαριαίο θάνατο στα υδάτινα και χερσαία σύνορα της Ευρώπης (λεκάνη της Μεσογείου-Έβρος), έργο του επίσημου ευρωπαϊκού δολοφονικού μηχανισμού της FRONTEX και των κυκλωμάτων διακίνησης. Είτε με πλήρη εξαθλίωση και εξευτελισμό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους βασανισμούς σε αστυνομικά τμήματα, στις επιθέσεις παρακρατικών και κρατικών συμμοριών (φασιστικά πογκρόμ και επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛ.ΑΣ), στη μαύρη εργασία της ακραίας εκμετάλλευσης και των ξυλοδαρμών από τα ντόπια αφεντικά.

Απέναντι στην τρομοκρατία των κρατών, στην κυριαρχία των αγορών, στη βαρβαρότητα των εθνικιστών και των ρατσιστών, στην κτηνωδία των θρησκευτικών φονταμενταλιστών. Άνθρώποι πρόσφυγες, μετανάστες και ντόπιοι από τις δύο ακτές της ίδιας θάλασσας, είμαστε αυτοί/ές που οφείλουμε να κάνουμε τη Μεσόγειο εδώ και τώρα, τόπο της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας, της φιλοξενίας.

ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ

μικροφωνική - Πέμπτη 21/05/ 6 μ.μ. - Πλατεία Αμερικής

μικροφωνική - Τρίτη 26/05/ 6 μ.μ. - Μετρό Δάφνης

συγκέντρωση - πορεία - Παρασκευή 29/05 - 6 μ.μ. - Πλατεία Βικτωρίας

αναρχική καμπάνια διεθνιστικής αλληλεγγύης
τρεις γέφυρες

http://3gefires.org/

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/57419/


1 2 3

Συγκέντρωση-Πορεία : Παρασκευή 29/5 18:00 Πλατεία Βικτωρίας.

Τα σύνορα είναι αιματοβαμμένες χαρακιές , στο σώμα του πλανήτη.

Τα κροκοδείλια δάκρυα και οι ανθρωπιστικές κορώνες δεν μπορούν να αποκρύψουν , ούτε να συγκαλύψουν το έγκλημα που πραγματοποιείται στα σύνορα της Ευρώπης.Οι χιλιάδες μετανάστες που έχουν μετατρέψει τη Μεσόγειο σε ένα απέραντο νεκροταφείο, είναι η συνέπεια του πολέμου που διεξάγει η καπιταλιστική δύση. Η καπιταλιστική περιφέρεια της δύσης αποτελεί το έδαφος όπου ξεδιπλώνονται και πραγματώνονται οι οικονομικοί ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί και οι γεωπολιτικοί ανταγωνισμοί των κυρίαρχων. Η λεηλασία αυτών των εδαφών και των πληθυσμών του ευθύνεται για τις μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη.

Απέναντι στους εξαθλιωμένους που η ίδια η δύση δημιούργησε,ορθώνονται τείχη, τοποθετούνται νάρκες, οργανώνονται στρατιωτικές μονάδες τύπου Frontex, για να αποτρέψουν την είσοδο τους στο καπιταλιστικό Ευρωπαϊκό «παράδεισο».

Οι χιλιάδες νεκροί στα σύνορα ,οι έγκλειστοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι δολοφονημένοι ,οι κακοποιημένοι και τραυματισμένοι από τους κάθε λογής φασίστες, οι εργαζόμενοι σε καθεστώς δουλείας αποτελούν το πιο υποτιμημένο και απαξιωμένο κομμάτι των εκμεταλλευομένων και καταπιεσμένων.

Κοινοί διεθνιστικοί αγώνες ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και τους διαχωρισμούς της εξουσίας.

αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti

στη Νέα Σμύρνη και τις γύρω περιοχές.

πηγή : http://vogliamotutto.espiv.net/index.php/8-2013-07-22-09-52-27/151-29-5-18-00


1 2 3

Ενάντια στην Ευρώπη-φρούριο που δολοφονεί καθημερινά μετανάστες και πρόσφυγες.Οι μετανάστες είναι της γης οι κολασμένοι...

Στηρίζουμε την πορεία στην πλ.Βικτωρίας την Παρασκευή 29/5 στις 6μμ που καλούν η συλλογικότητα "3 Γέφυρες",η αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti και άλλοι.

Αναρχικοί-ές από τα δυτικά της Αθήνας

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/57553/