Πέμπτη 28 Μαίου 2015 στις 12.30

3 καλέσματα : 1 2 3

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην κατάληψη Δέλτα

Στις 26/5 κλήθηκαν 10 διωκόμενοι για την υπόθεση της κατάληψης Δέλτα στον ανακριτή Θεσσαλονίκης για να απολογηθούν για τις ίδιες κατηγορίες που αθωώθηκαν σε προηγούμενο δικαστήριο. Οι σύντροφοι πήραν αναβολή για την Πέμπτη 28/5, στις 12.30, στον 1ο όροφο.

"Δεν έχουμε καμία υπομονή να περιμένουμε να νιώσουμε την ελευθερία όταν και αν καταλυθεί η καθεστηκυία τάξη. Νιώθουμε συνεχώς την ανάγκη να δημιουργήσουμε τις δικές μας αδιαμεσολάβητες δομές και σχέσεις, βασισμένες στην αλληλεγγύη και στην συντροφικότητα, μέσα από τις οποίες προχωράμε σε αυτόν τον μαινόμενο πόλεμο ενάντια σε κάθε εξουσία."

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, Πέμπτη 28/5, 12.30

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σε όσους αγωνίζονται ενάντια σε έναν κόσμο εκμετάλλευσης και καταπίεσης.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους διωκόμενους της κατάληψης Δέλτα.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Αναρχική Συλλογικότητα Μαύρο/Πράσινο
επικοινωνία : mavroprasino.espivblogs.net

πηγή : email που λάβαμε στις 27 Μάιος 02h


1 2 3

((i)) Καλεσμα στα δικαστηρια Θεσσαλονικης

Καλεσμα στα δικαστηρια Θεσσαλονικης

από ΣΑΣΤΑ

Ημέρα/Ώρα: 28/05/2015 στις 12:30 μμ.

Τοποθεσία: Θεσσαλονικη / Θεσσαλονικη

Στις 29 Μαιου καλούνται οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες της κατάληψης Δελτα να απολογηθούν εκ νέου για ένα σύνολο κατηγοριών για τις οποίες έχουν αθωώθει. Η συγκεκριμενη διωξη αποτελει κομματι ενος συνολικού κατασταλτικού σχεδιασμού.

Η αλληλεγγύη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αναρχικού αγώνα, είναι η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ αυτών που αγωνίζονται και επιτάσσει οτι καθέ χτύπημα του κράτους σε κάποιο κομμάτι του αγώνα θα μας βρισκεί συλλογικά απέναντι του.

Κάλεσμα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 28/5 12:30

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/57562/


1 2 3

Αύριο, 28/5 καλούνται να απολογηθούν οι σύντροφοι/ισσες της κατάληψης Δέλτα, οι οποίοι/ες κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές, ενώ σε προηγούμενο δικαστήριο έχουν απαλλαγεί από την κατηγορία των διακεκριμένων φθορών ιδιωτικής περιουσίας.
Το κράτος μεθοδευμένα προσπαθεί να καταστείλλει οποιαδήποτε μορφή έκφρασης και ελευθερίας, έργο που συνεχίζει η κυβέρνηση σύριζα με τα τελευταία γεγονότα (εκκένωση της στεγαστικής κατάληψης Acta et Verba στα Γιάννενα, της κατάληψης Ντουγρού στη Λαρισα, αποσύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο Σχολείο)
Εμείς στεκόμαστε ενάντια στην κρατική καταστολή και στην απάθεια της "κενονίας", προτάσσοντας την αλληλεγγύη μεταξύ όσων αγωνίζονται, εξεγείρονται, επαναστατούν.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 12:30
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΔΕΛΤΑ


10, 100, 1000ΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κατάληψη 111

πηγή : email που λάβαμε στις 27 Μάιος 22h