Παρασκευή 29 Μαίου 2015 στις 12.30

Διεθνής αλληλεγγύη με την αγωνίστρια Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΖΩΗΣ.....Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ εδώ και 50 ημέρες σε απεργία πείνας

Η ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ GULAFERIT UNSAL

ΕΔΩ ΚΑΙ 55 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!!

Διεθνής Έκκληση Αλληλεγγύης Συμπαράσταση

Στην Αγωνίστρια GÜLAFERİT ÜNSAL

Η Τουρκάλα Αγωνίστρια Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ εδώ και 55 ημέρες σε απεργία πείνας στις φυλακές Γερμανίας!

Έκκληση αλληλεγγύης. Ελάτε και ταχθείτε σήμερα αλληλέγγυοι με τους αριστερούς αντιφασίστες που διώκονται από την Τουρκία μέχρι την Γερμανία. Συμβάλλετε και εσείς για να τερματιστεί άμεσα η καταστολή ενάντια στην Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ, στις γυναικείες φυλακές του Βερολίνου.

Η Τουρκάλα Αγωνίστρια Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ εδώ και 46 ημέρες σε απεργία πείνας στις φυλακές Γερμανίας. (Φωτογραφίες από διαμαρτυρίες στην Γερμανία-Αυστρία)

Ελάτε και ταχθείτε σήμερα αλληλέγγυοι με τους αριστερούς αντιφασίστες που διώκονται από την Τουρκία μέχρι την Γερμανία. Συμβάλλετε και εσείς για να τερματιστεί άμεσα η καταστολή ενάντια στην Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ, στις γυναικείες φυλακές του Βερολίνου.Για το άμεσο σταμάτημα των εφόδων και της ποινικοποίησης, παρ. 129b. Ενάντια στις δίκες αριστερών από την Τουρκία, την Ανατολιτική Ομοσπονδια μέχρι και την ΑΤΙΚ . Ο πραγματικός τρομοκράτης είναι το καθεστώς της Τουρκίας. H Γερμανία υποστηρίζει αυτό το καθεστώς ξεκάθαρα και χωρίς κανένα ίχνος ντροπής.

Ελευθερία σε όλους τους 129b φυλακισμένους! Τα αιτήματα της Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ να γίνουν άμεσα αποδεκτά! Ζήτω η διεθνής αλληλεγγύη!

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΗΛΓΥΗΣ:

https://secure.avaaz.org/de/petition/An_das_Bundesministerium_fuer_Justiz_Hr_Bundesminister_Heiko_Maas_An_den_Petition_im_Zusammenhang_mit_Hungerstreik_von_G/?pv=3&rc=tagging&fb_action_ids=1590797564508121&fb_action_types=og.shares

Προς το ομοσπονδιακό υπουργείο δικαιοσύνης, τον Υπουργό Χάικο Μαας: για την απεργία πείνας της Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ η οποία βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές του Βερολίνου.

Στις γυναικείες φυλακές του Βερολίνου - Πανκόβ βρίσκεται η Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ, σε απεργία πείνας εδώ 55 μέρες, από την 6η Απριλίου, λόγω κακόβουλης συμπεριφοράς μιας συγκρατούμενης, καθώς και τη λογοκρισία διαφόρων νόμιμων βιβλίων, εντύπων και περιοδικών.

Η κ. Ουνσάλ είπε τα αιτήματα της από την αρχή της απεργίας της προς τη διοίκηση των φυλακών, παρόλα αυτά δεν άλλαξε τίποτε μέχρι τώρα, και η διαβίωση των φυλακισμένων που έχουν φυλακιστεί για πολιτικούς λόγους έχει γίνει εξαιτίας καψονιών, μέχρι και απειλές με μαχαίρι από μια συγκρατούμενη , επικίνδυνη. Επειδή λοιπόν η αρμόδια υπηρεσία των φυλακών συνεχίζει να κλείνει τα μάτια, και εμείς δεν θέλουμε πλέον να παραμένουμε αμέτοχοι ενώ απειλείτε η ζωή των φυλακισμένων .Κάνουμε έκκληση στους αντιπροσώπους της ομοσπονδιακής βουλής και στο υπουργείο δικαιοσύνης ώστε να χρησιμοποιήσουν όλες τους τις αρμοδιότητες ώστε να φροντίσουν η διοίκηση των φυλακών του Βερολίνου - Πανκόβ να αναλάβει τις ευθύνες της και να προστατέψει τη ζωή της Γκιουλαφερίτ Ουνσάλ και να ικανοποιήσει τα νόμιμα αιτήματα της ώστε να τερματιστεί και η απεργία πείνας.

πηγή : email που λάβαμε στις 27 Μάιος 10h