Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 (χωρίς ακριβή ώρα) πμ

(ακυρώνεται) 4o Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Καβάλας

Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Καβάλας αποφάσισε να ακυρώσει την διοργάνωση του 4ου Αντιφασιστικού / Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ, που θα γινόταν 3, 4 και 5 Ιουλίου και να ενώσει τις δυνάμεις της στις κινητοποιήσεις του λαού μας, για ένα ξεκάθαρο και περήφανο «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.
Ευχαριστούμε όλους τους καλλιτέχνες, που με μεγάλη χαρά είχαν δεχτεί να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ και όλους όσους συνεισέφεραν με δουλειά, προτάσεις, ιδέες. Χτίσαμε γέφυρες επικοινωνίας που ασφαλώς δεν χάνονται. Κάποιες από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας θα πραγματοποιηθούν μεμονωμένα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Το παιδικό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. Εν τω μεταξύ, ισχύει για σήμερα το ραντεβού μας στα καφέ «Πωλείται» και «1901», στις 11.30 μ.μ., για την μεταμεσονύχτια προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Το αγόρι και ο κόσμος» του Ale Abreu. Με αυτό το μικρό αριστούργημα, που θα άνοιγε την φεστιβαλική αυλαία, ξεκινάμε μια μεγάλη και ιστορική διαδρομή προς το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Ο ελληνικός λαός καλείται να αναλάβει τις ευθύνες του, όχι για να απαλλάξει οποιονδήποτε από αυτές, αλλά για να υποχρεώσει τους πάντες σε αυτές. Η φωνή μας θα ακουστεί και θα παράγει εξελίξεις όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και στην Ευρώπη και στον κόσμο. Γι' αυτό πρέπει να είναι μια φωνή ειλικρίνειας, πρέπει να είναι η φωνή των χιλιάδων θυμάτων των μνημονιακών πολιτικών, οι οποίες καταδίκασαν την κοινωνία σε μια ζωή χωρίς αξιοπρέπεια και ελπίδα. Πρέπει να είναι μια φωνή δημοκρατίας, απέναντι στις απειλές και τα τελεσίγραφα των δανειστών και όσων συντάσσονται μαζί τους. Πρέπει να είναι μια φωνή γενναιότητας, απέναντι στην τρομοκρατία που έχουν εξαπολύσει το μιντιακό και τραπεζικό σύστημα της διαπλοκής.
Σ' αυτές τις κρίσιμες ώρες, λοιπόν, το ιστορικό μας χρέος είναι να νικήσουμε τον φόβο.

ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Φωτογραφία του χρήστη Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Καβάλας.

πηγή: https://www.facebook.com/AntiphasistikeProtobouliaKabalas/timeline


Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Καβάλας

πηγή : https://www.facebook.com/AntiphasistikeProtobouliaKabalas/timeline