Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 στις 19.00

Έκτακτη Συνάντηση της Ομάδας Δράσης κατά της Αστυνομικής Βίας...

https://www.facebook.com/events/832592150128955/

Την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, 7.00μμ-9.00μμ, θα συναντηθούμε, έκτακτα, στο Φουαγιέ του Εμπρός, για να συζητηθούν

1. Πρακτικά και τεχνικά ζητήματα της ακτιβιστικής δράσης, που θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος Ιουνίου, για το κολαστήριο ΘΧΠ - Παράρτημα ΑμεΑ Λεχαινών (πρώην ΚΕΠΕΠ ΛΕΧΑΙΝΩΝ) και αντίστοιχων κλειστών Κρατικών Δομών "περίθαλψης" ή Κλειστών Ιδρυμάτων καθήλωσης και φυλάκισης παιδιών, σε συνθήκες που θυμίζουν Μεσαίωνα...

2. Προώθηση του κειμένου καταγγελίας που έχει ήδη αναρτηθεί και μετάφραση του στα αγγλικά. Το κείμενο συγκεντρώνει υπογραφές, όπως, χθες, Κυριακή, της ανοιχτής συνέλευσης του ελεύθερου αυτοδιαχειριζόμενου θεάτρου Εμπρός.

Καλούμε τις Ομάδες, Συλλογικότητες, Ανοιχτές Συνελεύσεις, Αυτοοργανωμένους Χώρους, καταλήψεις, κ.ά., που αντιστέκονται στην απαξίωση και στον εξευτελισμό ανθρώπων και δη ευπαθών ομάδων, παιδιών, κ.ά., να συνυπογράψουν το κείμενο, που έχει, ήδη κοινοποιηθεί και να στηρίξουν το κίνημα αλληλεγγύης, που έχει ξεκινήσει απ΄ τα κάτω, να φουντώσει και να συνεχιστεί με δράσεις ενημέρωσης και αφύπνισης, για την έμπρακτη καταδίκη και το σταμάτημα των κυρίαρχων, κατασταλτικών πρακτικών στο χώρο των Προνοιακών Ιδρυμάτων και της Ψυχικής Υγείας.

http://www.bbc.com/news/magazine-30038753

Καλεσμένος/η είναι καθένας και καθεμία, που μοιράζεται κοινές ανησυχίες και οραματίζεται έναν άλλο κόσμο, ενεργό και αλληλέγγυο, όπου ο άνθρωπος και η φύση με την πλούσια ποικιλομορφία του/της, αυτοοργανώνεται οριζόντια, ζει και δημιουργεί, μακριά από φυλετικούς, σεξιστικούς, θρησκευτικούς, πολιτικούς και οικονομικούς αποκλεισμούς!

Σας περιμένουμε!

ΥΓ. Υπάρχει κάποια/κάποιος που διτίθεται να μεταφράσει την επιστολή στα αγγλικά;;; στη συνέλευση, χθες, που το συζητησαμε, ο Στέλιος μας πρότεινε και επιχειρηματολόγησε πως θα ήταν σκόπιμο να το στείλουμε και στα ευρωπαικά κλιμάκια. Η ιδέα του είναι χρήσιμη. Αν υπάρχει διάθεση, από κάποια/ον καλό γνώστη, ας εκφραστεί... Την επισυνάπτω, ξανά, ώστε να μην την ψάχνετε...

Ο Μικρός Πρίγκηπας, δωρεάν σε E-Book. Να μας φωτίσει, χρόνια τώρα, προσπαθεί.Τον χρειαζόμαστε! Καλό μήνα!

http://www.enallaktikos.gr/ar15168el-dwrean-o-mikros-prigkipas-ebook.html

πηγή : http://embros-theater.blogspot.com/2015/06/2-...