Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 στις 10.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Οι αμετανόητοι ναζί της Χρυσής Αυγής βρώμισαν το μνημείο του Παύλου Φύσσα. Αντιφασιστική συγκέντρωση, Δευτέρα 8 Ιούνη 10πμ, Δικαστήρια Φυλακών Κορυδαλλού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Οι αμετανόητοι ναζί της Χρυσής Αυγής βρώμισαν το μνημείο του Παύλου Φύσσα

Εξω οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής από το Κερατσίνι

Στη φυλακή για πάντα!

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/6 10.00ΠΜ

Για δεύτερη φορά,οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής βεβήλωσαν με σβάστικες το μνημείο του Παύλου Φύσσα. Τα υπολείμματα των Ρουπακιαδων αφήσανε τα εμετικά σημάδια τους πάνω στο μνημείο σύμβολο για όλο το αντιφασιστικό κίνημα.

Τη στιγμή που παριστάνουν το νόμιμο πολιτικό κόμμα, τη στιγμή που ζητάνε από το δικαστήριο να άρει τους περιοριστικούς όρους κράτησης των ηγετικών στελεχών τους, για να μπορούν δήθεν να "εκπληρώσουν το κοινοβουλευτικό τους έργο", ξαναβγήκαν στο Κερατσίνι για να τρομοκρατήσουν, δείχνοντας για άλλη μία φορά ότι πρόκειται για ναζιστική εγκληματική συμμορία.

Όσο και αν προσπαθούν να κάνουν την επανεμφάνιση τους στις γειτονιές του Πειραιά, δεν πρόκειται να περάσουν. Το αντιφασιστικό κίνημα, τα συνδικάτα, οι μετανάστες, η νεολαία που πάλεψε σε κάθε πόλη και γειτονιά και ανάγκασε την κυβέρνηση Σαμαρά να τους στείλει να δικάζονται για τα εγκλήματα τους, δεν πρόκειται να ανεχτεί αυτού του είδους τις προκλήσεις.

Θα συνεχίσουμε μέχρι να τους καταδικάσουμε και να τους εξαφανίσουμε και από τις γειτονιές μας και από τη βουλή και από παντού. Δεν πρόκειται να αφήσουμε τους ναζιστές δολοφόνους που έχουν την πλήρη στήριξη των εφοπλιστών και των αφεντικών για να στήνουν εργοδοτικά κίτρινα σωματεία, να παριστάνουν δήθεν την πατριωτική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Κλιμακώνουμε τη καμπάνια για να βάλουμε μια για πάντα του φασίστες δολοφόνους της Χρυσής Αυγής στη φυλακή, να ξηλώσουμε τα ναζιστικά στηρίγματά τους σε αστυνομία και δικαιοσύνη και να τους στείλουμε στους υπονόμους της ιστορίας όπου και ανήκουν.

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/co


Δευτέρα 8 Ιουνίου: Δίκη της Χρυσής Αυγής

Orma_8_June-korydallos 5

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2015/06/07/%c...