Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 στις 17.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση ενάντια στις δυνάμεις του μαύρου μετώπου

21

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ- ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ 22/6 5 ΜΜ

Στο ίδιο σημείο που ξεψύχησε ο Δημήτρης Χριστούλας, καλώντας το λαό να ξεσηκωθεί στους δυνάστες του, τιμάμε τη μνήμη του και δεν αφήνουμε σπιθαμή στους σύγχρονους μαυραγορίτες, γδάρτες των ονείρων μας.

Εκεί που τον Δεκέμβρη του '44 ο ιμπεριαλισμός του τότε, δολοφονούσε τους αγωνιστές του ΕΑΜ- ΕΛΑΣ, στους ίδιους δρόμους που σκότωσαν τον Πέτρουλα, εκεί που το 2011 οι σύγχρονοι μπουραντάδες των ΔΕΛΤΑ επιτίθονταν στους εξαγριωμένους διαδηλωτές που εξεγείρονταν ενάντια στην επιδρομή των μνημονίων, καλούμε όλες τις προλεταριακές - λαϊκές δυνάμεις να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στο μαύρο μέτωπο που τολμά να πατήσει το πόδι του στο δρόμο, ως άλλο "Μεϊντάν", για να διατρανώσει τη στήριξή του στον ιμπεριαλισμό, την ελληνική αστική τάξη και το κράτος της. Αυτοί που συνεχίζουν να παρασιτούν σε βάρος των φτωχώτερων στρωμάτων της κοινωνίας είναι αυτοί που φόρτωσαν την κρίση στις πλάτες των εξαθλιωμένων.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/6, 5 ΜΜ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ

Πρωτοβουλία συντρόφων- συντροφισσών

πηγή : http://syneleusi-enantiastin-ee.espivblogs.ne


ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ - ΑΝΤΙ Ε.Ε. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 5.μμ στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο αγωνιστής Δ.Χριστούλας.

Την ώρα που στις Βρυξέλλες, Τρόϊκα και Κυβέρνηση θα παζαρεύουν το ύψος των νέων μνημονιακών μέτρων, την ώρα που το Μαύρο Μέτωπο Ε.Ε - Κεφαλαίου θα επιχειρεί με όρους Μαϊντάν να καταλάβει τους δρόμους του αγώνα, η θέση του λαϊκού κινήματος δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στον τόπο όπου την προηγούμενη πενταετία ο εργαζόμενος λαός όρθωσε το ανάστημα του απέναντι στην πολιτική γενοκτονίας που του επιβαλλόταν.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ Ε.Ε, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ

Πρωτοβουλία αγώνα από τη Λαϊκή Συνέλευση Συντάγματος

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/58023/