Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 στις 10.00 πμ

Συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ

oxi

Η ΕΛΝΣ, μαζί με άλλες συλλογικότητες της γειτονιάς διοργανώνει συγκέντρωση το Σάββατο 4/07 στις 11:00, στη Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης, από τις 10:00 θα στηθεί μικροφωνική για ενημέρωση του κόσμου.

ΟΧΙ στη καταστροφή της ζωής μας

Εμείς οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι της Εργατικής Λέσχης Ν. Σμύρνης συζητήσαμε για τη κατάσταση που διαμορφώθηκε και το δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη και αποφασίσαμε, ενάντια στο φόβο που σπέρνουν τα ΜΜΕ, οι εργοδότες και οι εκβιασμοί της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Θεωρούμε ότι απέναντι στα διλήμματα πρέπει να πάρουμε ξεκάθαρη θέση για τις ζωές μας, τις δικές μας και των παιδιών μας.

Δεν έχουμε τα ίδια συμφέροντα με τους Ντράγκι, Μέρκελ, το ΣΕΒ και τη ΓΣΕΕ που ταυτίζεται με το μαύρο μέτωπο του ΝΑΙ, τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Θοδωράκη.

Δεν θέλουμε τη συνέχιση των μνημονίων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τη διάλυση της Υγείας και της Παιδείας. Δεν θέλουμε τους μισθούς των 300 ευρώ, τις συντάξεις επιδόματα κηδείας.

Πιστεύουμε ότι η απαλλαγή από τα μνημόνια απαιτεί ρήξη με τους δανειστές και τους «πρόθυμους» της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Όλοι αυτοί σκίζουν τα ρούχα τους για το τι θα πάθουμε αν δεν ψηφίσουμε ΝΑΙ. Εμείς δεν ξεχνάμε τι έχουμε πάθει μέχρι τώρα. Δεν ξεχνάμε τις αυτοκτονίες, το κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων, τους άστεγους, τις ουρές στον ΟΑΕΔ, τη φτώχεια, τη γενιά της μετανάστευσης…….

Δεν μας φοβίζει λοιπόν η ρήξη με τους δανειστές και τα τσιράκια τους. Μας τρομοκρατεί όμως η υποταγή του ΝΑΙ στην ίδια πολιτική που μας καταστρέφει, αλλά και στην αποτυχημένη λογική που μας οδήγησε μέχρι εδώ.

Λέμε ΟΧΙ στη λιτότητα και στους συμβιβασμούς!

Λέμε ΟΧΙ στο χρέος και τα κανιβαλικά «προγράμματα σταθερότητας»!

Λέμε ΟΧΙ σε παλιά και νέα μνημόνια!

ΟΧΙ με το Λαό στο δρόμο να διεκδικεί τα αιτήματά του!

ΟΧΙ σε όλα - ΟΧΙ μέχρι τέλους!

ΚΑΝΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΟΡΓΗ!

Στις 5 Ιούλη Ψηφίζουμε ΟΧΙ

πηγή : https://ergatikilesxi.wordpress.com/2015/07/0...