Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 στις 21.00

2 καλέσματα : 1 2

(Ακύρωση) Αντιμνημονιακή - αντιΕΕ μοτοπορεία

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑΣ

Η μοτοπορεια που εχει καλεστει στις 21:00 στην Ομονοια ακυρωνεται, λογω της επιθεσης που δεχθηκε η μοτοπορεια που κατεληξε στο Συνταγμα.

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1546445/


ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ - ΑΝΤΙΕΕ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΕΣ

Ο κόσμος του κεφαλαίου με αφορμή το επερχόμενο δημοψήφισμα δείχνει τα δόντια του κάνοντας lock out, απειλώντας για μη καταβολή μισθών, μοιράζοντας υποχρεωτικές άδειες, τρομοκρατώντας μέσα από τα κανάλια του και τις τράπεζές του, δημοσιοποιώντας ψηφίσματα ή κάνοντας δηλώσεις υπέρ των εκβιασμών της τρόικας.

Η ξεπουλημένη ΓΣΕΕ (που με ανακοίνωσή της υπέρ της Ε.Ε. συντάχθηκε με το μαύρο μέτωπο), οι χαρτογιακάδες του δικηγορικού συλλόγου, εφοπλιστές, αφεντικά, μπουρζουάδες δήμαρχοι και φωστήρες του ακαδημαϊκού κόσμου, υπενθυμίζουν και στους πιο αφελείς ποιο είναι το στρατόπεδό τους.

Εμείς, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι φτωχοί αυτού του κόσμου, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πούμε ΟΧΙ στους εκβιασμούς τους.

Στους δρόμους, στο δημοψήφισμα, σε κάθε παρέα, γειτονιά και χώρο δουλειάς, με κάθε μέσο, να ακουστεί δυνατά ΟΧΙ: ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ - ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ - ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ

ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ - ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ - ΑΝΤΙΕΕ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/7,
- 17:30, ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ (ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΙΩΝ)
- 21:00, ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

Αναρχικοί - Κομμουνιστές

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/58205/