Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 στις 20.30

Συγκρότηση επιτροπής «ΟΧΙ μέχρι τέλος»

afisaki nea smyrni oxi mexri telous 072015 color (1)

Συγκρότηση επιτροπής «ΟΧΙ μέχρι τέλους» - Πέμπτη, 16/07 στις 20.30 στο θεατράκι της Πλατείας Καρύλου

Η ΕΛΝΣ και η Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Ν. Σμύρνης παίρνουν τη πρωτοβουλία να καλέσουν όλο το κόσμο της περιοχής που τη Κυριακή 5 Ιούλη,

- Είπε ένα βροντερό και περήφανο ΟΧΙ σε όλα αυτά που πνίγουν τη ζωή μας.

- Διατράνωσε τη θέλησή του να μπει τέρμα στη λιτότητα, την ανεργία, την ελαστική εργασία, τη φορομπηξία, τις αντεργατικές «μεταρρυθμίσεις», τις ιδιωτικοποιήσεις.

- Έβαλε σε προτεραιότητα τις ανάγκες του και όχι την εξυπηρέτηση του χρέους και το πλαίσιο του ευρώ και της ΕΕ.

- Απάντησε στους εκβιασμούς και τις πιέσεις των οικονομικών δολοφόνων του ΔΝΤ και της ΕΕ, των αγορών, των εργοδοτών και των τραπεζιτών, και όλου του εγχώριου και διεθνούς κατεστημένου, που στήριζε μανιασμένα το ΝΑΙ.

- Έστειλε στα σκουπίδια την οικονομική τρομοκρατία, τη μαύρη προπαγάνδα των ΜΜΕ αλλά και την προδοτική στάση πολλών κατ' όνομα εργατικών συνδικάτων.

- Απαίτησε μια καλύτερη ζωή κι όχι μια νέα μνημονιακή συμφωνία, ένα δρόμο ρήξης κι όχι μια πορεία υποταγής.

σε συνέλευση-συζήτηση με στόχο συγκρότηση επιτροπής για την υπεράσπιση των Λαϊκών αναγκών για «ΟΧΙ μέχρι τέλος»

Δεν θα επιτρέψουμε μια νέα συμφωνία με τους δανειστές που θα εξασφαλίζει την παραμονή στο σφαγείο της ΕΕ, θα ισοπεδώνει τις εργατικές ανάγκες, θα πνίγει κάθε ελπίδα των νέων και θα ακυρώνει το δικαίωμα του λαού να καθορίζει τις τύχες του.

Δεν θα μείνουμε στη μέση του δρόμου και στο ΟΧΙ της κάλπης.

Ήρθε η ώρα να μιλήσει το ΟΧΙ της μαζικής δράσης και της ρήξης, το ΟΧΙ μέχρι τέλος.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα και ανυποχώρητα, κόντρα στις πιέσεις και την υποταγή για:

* Μέτρα που θα βελτιώνουν τη ζωή, τους μισθούς, τις συντάξεις, την παιδεία, την υγεία, τις κοινωνικές υπηρεσίες θα αντιμετωπίζουν την ανεργία και την ελαστική ή απλήρωτη εργασία, θα βάζουν τέρμα στη φορολεηλασία και τον ΕΝΦΙΑ.

* Να ξηλωθεί όλο το μνημονιακό πλαίσιο, να μην περάσει η νέα μνημονιακή συμφωνία, να μην ψηφιστεί κανένας νέος αντιλαϊκός νόμος.

* Να σπάσει η θηλιά του χρέους, με την πλήρη διαγραφή του, και να απαλλαγούμε από τη φυλακή του ευρώ και της ΕΕ.

* Να περάσουν στο δημόσιο και να λειτουργούν σε όφελος του λαού και όχι του κέρδους οι τράπεζες και οι επιχειρήσεις που αφορούν τις βασικές ανάγκες του λαού.

* Να πληρώσουν για την κρίση όσοι τη δημιούργησαν και κερδίζουν απ' αυτήν, εργοδότες, πλουτοκράτες, τραπεζίτες, εφοπλιστές, πολυεθνικές, μεγαλοεργολάβοι.

* Να ανοίξει ο δρόμος όπου οι δημοκρατία θα έχει πραγματικό νόημα και ο λαός θα καθορίζει τις τύχες του, κόντρα σε εγχώριους και διεθνείς οικονομικούς και πολιτικούς δυνάστες.

* Να μπει τέρμα στην αντιλαϊκή πολιτική και σε κάθε κυβέρνηση που την προωθεί.

πηγή : https://ergatikilesxi.wordpress.com/2015/07/1...