Τρίτη 21 Ιουλίου 2015 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση για την επίθεση στο Σουρούκ

Στηρίζουμε το κάλεσμα των Τούρκων και Κούρδων συναγωνιστών για συγκέντρωση στο Σύνταγμα σήμερα Τρίτη 21/7 18.00, ως μια άμεση αντίδραση στην μαζική δολοφονική επίθεση του τουρκικού κράτους και του ισλαμικού χαλιφάτου που αιματοκύλησε ένα διεθνές καραβάνι αλληλεγγύης για το Κομπάνι.

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΤΙΑ ΑΤΣΑΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Το κείμενο-κάλεσμα των τούρκικων και κούρδικων οργανώσεων:

Να βγάλουμε την οργή μας στον δρόμο, να λογαριαστούμε! Οι νέοι άνθρωποι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Σοσιαλιστικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Νέων για να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση του Κομπάνι έγιναν στόχος μιας νέας δολοφονικής επίθεσης. Το φασιστικό τουρκικό κράτος που από την αρχή παρείχε ανοιχτά κάθε είδους υποστήριξη στους δολοφόνους του ΙΣΙΣ στις επίμονες επιχειρήσεις εκκαθάρισης ήταν ο προάγγελος των νέων δολοφονικών επιθέσεων. Ούτε οι δολοφονίες της 25 Ιουνίου στο Κομπάνι, όσο και αν θέλει να τις παρουσιάσει διαφορετικά, ούτε η βομβιστική επίθεση στους νέους της Ομοσπονδίας στο Σουρούτς είναι ανεξάρτητες από το τουρκικό φασιστικό κράτος.
Το τουρκικό κράτος αντιλαμβάνεται ότι η επίμονη προσπάθεια των τζιχαντιστών ενάντια στην πρωτοβουλία για την απελευθέρωση των λαών της Ροζάβα και την οικοδόμηση μιας νέας ζωήςδεν μπορεί να νικήσει. Ο φόβος του τουρκικού κράτους και της συμμορίας των τζιχαντιστών για την νίκη της πρωτοβουλίας οικοδόμησης μιας καινούργιας ζωής, παρά και ενάντια στο μακελειό και στη προσπάθεια να τους μαυρίσουν το μέλλον, μεγαλώνει. Σ' αυτό οφείλονται οι ύπουλες και άνανδρες επιθέσεις. Η οργή μας και ο πόνος μας είναι μεγάλος για την δολοφονία στο Σουρούτς αυτών που άνοιξαν τον δρόμο για την οικοδόμηση της νέας ζωής. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας από την ενίσχυση της αντίστασης και την αναβάθμιση του αγώνα για την κατάκτηση της ελευθερίας. Ο πόνος μας θα μικραίνει όταν θα ενισχύεται η αντίσταση και οι πληγές μας θα κλείσουν όταν χτίζουμε την καινούργια ζωή. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να υλοποιήσουμε τους πόθους αυτών που έχασαν την ζωή τους από το φασιστικό μακελειό. Συλλυπούμαστε τις οικογένειες των νέων αγωνιστών που έχασαν την ζωή τους στην δολοφονική επίθεση, μοιραζόμαστε τον βαρύ πόνο των οικογενειών και των συντρόφων τους.

attachment: application/msword

πηγή : email received on 21 Ιούλιος 15h


ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ

από ΚΟΥΡΔΟΙ&ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Ημέρα/Ώρα: 21/07/2015 στις 6 μμ.

Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Να βγάλουμε την οργή μας στον δρόμο, να λογαριαστούμε!

Οι νέοι άνθρωποι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Σοσιαλιστικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Νέων για να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση του Κομπάνι έγιναν στόχος μιας νέας δολοφονικής επίθεσης.

Το φασιστικό τουρκικό κράτος που από την αρχή παρείχε ανοιχτά κάθε είδους υποστήριξη στους δολοφόνους του ΙΣΙΣ στις επίμονες επιχειρήσεις εκκαθάρισης ήταν ο προάγγελος των νέων δολοφονικών επιθέσεων. Ούτε οι δολοφονίες της 25 Ιουνίου στο Κομπάνι, όσο και αν θέλει να τις παρουσιάσει διαφορετικά, ούτε η βομβιστική επίθεση στους νέους της Ομοσπονδίας στο Σουρούτς δεν είναι ανεξάρτητες από το τουρκικό φασιστικό κράτος.

Το τουρκικό κράτος αντιλαμβάνεται ότι η επίμονη προσπάθεια των τζιχαντιστών ενάντια στην πρωτοβουλία για την απελευθέρωση των λαών της Ροζάβα και την οικοδόμηση μιας νέας ζωής δεν μπορεί να νικήσει. Ο φόβος του τουρκικού κράτους και της συμμορίας των τζιχαντιστών για την νίκη της πρωτοβουλίας οικοδόμησης μιας καινούργιας ζωής, παρά και ενάντια στο μακελειό και στη προσπάθεια να τους μαυρίσουν το μέλλον, μεγαλώνει. Σ' αυτό οφείλονται οι ύπουλες και άνανδρες επιθέσεις.

Η οργή μας και ο πόνος μας είναι μεγάλος για την δολοφονία στο Σουρούτς αυτών που άνοιξαν τον δρόμο για την οικοδόμηση της νέας ζωής. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας από την ενίσχυση της αντίστασης και την αναβάθμιση του αγώνα για την κατάκτηση της ελευθερίας. Ο πόνος μας θα μικραίνει όταν θα ενισχύεται η αντίσταση και οι πληγές μας θα κλείσουν όταν χτίζουμε την καινούργια ζωή. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να υλοποιήσουμε τους πόθους αυτών που έχασαν την ζωή τους από το φασιστικό μακελειό.

Συλλυπούμαστε τις οικογένειες των νέων αγωνιστών που έχασαν την ζωή τους στην δολοφονική επίθεση, μοιραζόμαστε τον βαρύ πόνο των οικογενειών και των συντρόφων τους.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

ΚΟΥΡΔΟΙ&ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/59063/