Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015 στις 19.00

2η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες του Πεδίου του Άρεως


αντισηπτικό χεριών (χωρίς νερό) - σακούλες σκουπιδιών - χαμομήλι (φακελάκια) - σκεύη μιας χρήσης - λεκάνες για πλύσιμο - σχοινιά για μπουγάδα - ελαιόλαδο - μπανάνες, μήλα, λεμόνια - ατομικές μερίδες μέλι - θερμός - ΝΕΡΑ εμφιαλωμένα - αντικουνουπικά - φακοί φωτισμού με μπαταρίες - φορητά ψυγειάκια- ΣΚΗΝΕΣ, υποστρώματα- σαπούνια, αφρόλουτρα, απορρυπαντικά- φάρμακα - όχι ρούχα

* η αλληλεγγύη δεν εξαντλείται στην υλική χορηγία πραγμάτων. είναι ανοιχτή και επιθυμητή η συμμετοχή στις ομάδες/δομές αλληλεγγύης επί τόπου στο Πεδίον του Άρεως και στη συνέλευση της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης. είναι επιθυμητή και αναγκαία η ενεργή διαθεσιμότητα στις ομάδες για την τροφή/κουζίνα, διανομή, καθαριότητα, υγεία, αντιπληροφόρηση.

Πέμπτη 6 Αυγούστου στις/από 7μμ
Αγ.Τριάδος & Δημοκρατίας 2 - Κοντόπευκο

στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο της
Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Αγίας Παρασκευής

τα μέτωπα των αυτοοργανωμένων δομών αλληλεγγύης μεταξύ των καταπιεσμένων του κόσμου , της κοινότητας ντόπιων και μεταναστών και ο αγώνας ενάντια στην υποτίμηση των ζωών μας, παραμένουν ανοιχτά απέναντι στην αδικία , την εκμετάλλευση, την απανθρωπιά αυτού του συστήματος και των υποστηρικτών του.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

http://anoixtisyneleysiagparaskevis.blogspot.gr/



--

Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Αγίας Παρασκευής
http://anoixtisyneleysiagparaskevis.blogspot.com

image attachment

πηγή : email received on 4 Αύγουστος 15h