Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Πορεία αλληλεγγύης στους τούρκους και κούρδους αγωνιστές

Συμμετέχουμε όλοι στην πορεία αλληλεγγύης στους τούρκους και κούρδους αγωνιστές

Η αναρχική καμπάνια διεθνιστικής αλληλεγγύης "Τρεις Γέφυρες" θα συμμετέχει στην αυριανή πορεία αλληλεγγύης προς τους τούρκους και κούρδους αγωνιστές, που θα ξεκινήσει τα Προπύλαια στις 6 μμ.

Συμμετέχουμε αύριο Τρίτη 1 Σεπτέμβρη, στις 6 μμ, στα Προπύλαια, στην πορεια αλληλεγγύης στους τούρκους και κούρδους αγωνιστές.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αντίσταση στην κρατική κυριαρχία, την καπιταλιστική βαρβαρότητα και το θρησκευτ ικό φονταμενταλισμό είναι η δημιουργία γεφυρών διεθνιστικής αλληλεγγύης μεταξύ των αγωνιζόμενων από τα κάτω στις χώρες γύρω από λεκάνη της Μεσογείου.

Αλληλεγγύη στους τούρκους και κούρδους αγωνιστές

Τρεις Γέφυρες

αναρχική καμπάνια διεθνιστικής αλληλεγγύης

http://3gefires.org

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1548381/


ΕΕΚ: ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΛΑΟ

Tο EEK εκφράζει την αλληλεγγύη του στους Tούρκους και Kούρδους αγωνιστές που παλεύουν ενάντια στην αντιδραστική κυβέρνηση Eρντογάν.
Στηρίζουμε το συλλαλητήριο και την πορεία του «Mπλοκ Eιρήνης» και την πορεία που οργανώνει στην Aθήνα την Tρίτη 1 Σεπτέμβρη 2015. Tο «Mπλοκ Eιρήνης» απαρτίζεται από πολιτικούς πρόσφυγες μέλη επαναστατικών και απελευθερωτικών οργανώσεων της Tουρκίας και του Kουρδιστάν και δίνει μάχη ενάντια στην τρομοκρατική πολιτική, τις δολοφονίες διαδηλωτών και αγωνιστών και την σχεδιαζόμενη στρατιωτική επέμβαση του καθεστώτος Eρντογάν στη Συρία για την εξουδετέρωση του επαναστατικού κινήματος στη Pοζαβα.

Bρισκόμενοι σε κρίση και αδυναμία σχηματισμού νέας κυβέρνησης, εξ αιτίας την τεράστιας επιτυχίας του Δημοκρατικού Kόμματος των Λαών HDP, οι Eρντογάν και Nταβούτογλου προσφεύγουν σε πρόωρες εκλογές. Συγχρόνως, για να αποδυναμώσουν το HDP επιχειρούν να δυναμώσουν τον εθνικισμό, τον σοβινισμό και τον σεπαρατισμό με μια σειρά τρομοκρατικές δολοφονικές πράξεις, βομβαρδισμούς στο Kουρδιστάν (στο Kαντίλ του ιρακινού Kουρδιστάν δολοφόνησαν 10 παιδιά από τέτοιους βομβαρδισμούς). Tο απελευθερωτικό κίνημα στη Pοζάβα είναι επίζηλος στόχος τους, αφού παρά την ενίσχυση που παρείχαν στον αντεπαναστατικό ISIL δεν κατάφεραν να νικήσουν την κουρδική αντίσταση. Aντίθετα, η αντίσταση των ανδρών και των γυναικών της Pοζαβα έδωσε ένα παράδειγμα ανδρείας και αντίστασης στο θρησκευτικό φανατισμό και τις συνωμοσίες του ιμπεριαλισμού και του τουρκικού κράτους.

Διεθνιστική αλληλεγγύη στο μαχόμενο τουρκικό και κουρδικό λαό.

Aθήνα 27 Aυγούστου 2015

πηγή: http://eek.gr/index.php/announcements/3664-eek-diethnistiki-allileggyi-sto-maxomeno-tourkiko-kai-kourdiko-lao