Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015 στις 21.00

Προβολή ταινίας: Χαμένοι στη μετάφραση

της Σοφία Κόπολα

Σαν θερινό σινεμά, κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ στις 21.00, συνεχίζει για όλο το Σεπτέμβριο, η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ της ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, θα διοργανώνει προβολές ταινιών, για να φωτίσει το κομμάτι του παγκόσμιου κινηματογράφου, που δεν είναι τόσο γνωστό στο κοινό.

Αυτήν την Τετάρτη, 2/9:

Lost In Translation
Χαμένοι Στη Μετάφραση - 2003
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ
» Sofia Coppola
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
» 105 λεπτά
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
» Scarlett Johansson
» Bill Murray
» Anna Faris
» Giovanni Ribisi
» Fumihiro Hayashi
Ο Mπομπ Χάρις (Μπιλ Μάρεϊ) και η Σάρλοτ (Σκάρλετ Γιόχανσον) είναι δύο Αμερικανοί στο Τόκιο. Ο Μπομπ είναι ένας κινηματογραφικός αστέρας που βρίσκεται στην πόλη για τα γυρίσματα ενός διαφημιστικού. Η Σάρλοτ είναι μία νεαρή γυναίκα που απλώς σκοτώνει τον χρόνο της ακολουθώντας τον επαγγελματία φωτογράφο άντρα της σε ταξίδι για δουλειά.
Πάσχοντας από αϋπνίες, ο Μπομπ και η Σάρλοτ θα συναντηθούν στο μπαρ του ξενοδοχείου και μία τυχαία συνάντηση θα μετατραπεί σε πρωτοφανή φιλία. Καθώς οι δυο τους ξεχύνονται στους δρόμους του Τόκιο αντιμετωπίζοντας συχνά ξεκαρδιστικά περιστατικά με τους κατοίκους του, ανακαλύπτουν μέσα τους μία νέα πίστη στις πιθανότητες της ζωής.

Γυρισμένο εξ ολοκλήρου στο Τόκιο το "Xαμένοι στη Μετάφραση" είναι μία τρυφερή μελέτη για τη στενή φιλία από τη Σοφία Κόπολα με αυθεντικές και δυνατές ερμηνείες από τους δύο πρωταγωνιστές. Ένα τρυφερό και προσωπικό έργο, ένας στοχασμός στους δεσμούς που δημιουργούνται αναπάντεχα και στιγμιαία, δεν κρατούν καιρό, αλλά μένουν μαζί σου για πάντα.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Ενισχύουμε το καλάθι της αλληλεγγύης με τρόφιμα!

Lost in translation

πηγή : http://www.mesopotamia.gr/%ce%ba%ce%b9%ce%bd%...