Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 στις 14.30

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Erdogan Cakir

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!
(ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΜΗ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ)
ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΟΘΕΙ Ο ERDOGAN CAKIR ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ
Την Τέταρτή 10 Σεπτέμβριου 2015
στις 14.30 μ.μ. Λεωφόρος Αλεξάνδρας
Για δεύτερη φορά και για την ίδια υπόθεση ζητείται η έκδοσή του στη Γαλλία Συνεχίζουμε να ζούμε μόνιμα τις ίδιες καταστάσεις. Όταν στόχος είναι η καταπίεση και ο εκφοβισμός ενεργοποιείται κάθε μορφή μεθόδων και οδών.

Ο Erdoğan Çakır ήταν ένας επαναστάτης που μαζί με την οικογένεια του ζούσε 30 χρόνια στη Γαλλία. Στη Γαλλία συμμετείχε στον δημοκρατικό αγώνα. Και επειδή, αποκλειστικά και μόνο, δραστηριοποιήθηκε στην διοργάνωση εκδηλώσεων, πορειών, συναυλιών και κάμπινγκ, ζητήθηκε να καταδικαστεί σε φυλάκιση είκοσι χρόνων. Όλες αυτές οι δραστηριότητες του θεωρήθηκε ότι προσφέρουν υπηρεσίες στην τρομοκρατία. Αθωώθηκε από την κατηγορία μεταφοράς χρημάτων στην οργάνωση.
Εμείς, οι επαναστάτες από την Τουρκία, εδώ και χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον καπιταλισμό και τον φασισμό στη χώρα μας για ανεξαρτησία, δημοκρατία και ελευθερία. Ζούμε σε μια χώρα που με δεκάδες στρατιωτικές βάσεις την κατέχουν οι ιμπεριαλιστές, που ληστεύουν την οικονομία της με τα μονοπώλια, σε μια χώρα που την έχουν εξαρτημένη οικονομικά και πολιτικά. Γι' αυτό το λόγο είναι ευρέως διαδομένη στη χώρα μας η φράση «Αν φταρνιστεί η Αμερική εμείς θα γριπωθούμε». Γι' αυτούς τους λόγους η χώρα μας κυβερνάται με χούντες και φασιστικές κυβερνήσεις.
Ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό δεν είναι αδίκημα. Στην πραγματικότητα, αδίκημα είναι η συνεργασία με τον φασισμό ενάντια στους επαναστάτες που αγωνίζονται για δημοκρατία και ελευθερία! Πραγματικό αδίκημα είναι να παζαρεύεις τους επαναστάτες με τα φασιστικά καθεστώτα για την ανάπτυξη σχέσεων, οικονομικών συμφωνιών και για τα συμφέροντά σου. Σήμερα, το ελληνικό κράτος συνεργαζόμενο με τη ν φασιστική Τουρκία, κάνοντας εφόδους στα σπίτια των επαναστατών, βασανίζοντας και φυλακίζοντας τους, διαπράττει αδίκημα. Αυτές οι διώξεις δεν θα μπορέσουν να εμποδίσουν τον αγώνα μας. Εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε ένα νόμιμο και δίκαιο αγώνα για την πατρίδα μας και το λαό μας, με κανένα τρόπο δεν θα παραιτηθούμε από τον αγώνα μας. Γιατί ξέρουμε ότι έχουμε δίκιο και θα νικήσουμε.

πηγή : http://oagonas.blogspot.gr/2015/09/blog-post_9.html