Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 στις 13.00

Διαμαρτυρία για άμεση αλληλεγγύη στον Κουρδικό λαό!

ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους λαους της Τουρκίας!

ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον Κουρδικό λαό

στον οποίο άνοιξε ολοκληρωτικό πόλεμο

το φασιστικό κράτος του Ερντογάν και του ΑΚΠ!

Θάνατος στο φασισμό, λευτεριά σε όλους τους λαούς !

Κατω ο φασισμος. ζητω ο αγωνας μας!

Διαμαρτυρία μπροστά του Τουρκικου Προξενείου - Θεσσ.νικη

Δευτέρα 14.09 - η ωρα 13.00

Το φασιστικο κράτος της Τουρκιας δείχνει για άλλη μια φορά το φασιστικό του πρόσωπο, αφού σε πολλές πόλεις και επαρχίες κηρύχθηκε απαγόρευση της κυκλοφορίας που ισχύει ακόμα και για βουλευτές επιβάλοντας συνθήκες τρομοκρατίας!

Χιλιάδες άνθρωποι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε φρικτά βασανιστήρια. Τα πτώματα πολλών από αυτούς στοιβάζονται σε ψυγεία για να αποκρυφθεί η αλήθεια από την κοινή γνώμη. Την ίδια στιγμή στερούν από το λαό τους γιατρούς, τα φάρμακα και το φαγητό.

Σπίτια και μαγαζιά καίγονται μαζί με ανήμπορους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα. Η αστυνομία σε συνεργασία με τη φασιστική κυβέρνηση καλύπτει τους φασίστες οι οποίοι σταματούν υπεραστικά λεωφορία ψάχνοντας για Κούρδους προκειμένου να τους λιντσάρουν ή κάνουν εμπρηστικές επιθέσεις στα πολιτικά γραφεία του κουρδικού κόμματος HDP. Στο στόχαστρο έχουν μπει πρώτα οι επαναστάτες και οποιαδήποτε ριζοσπατική φωνή και ακολουθούν οι λαοί της Τουρκίας.

Το φασιστικο κρατος του ΑΚΠ θέλει να πνίξει ακόμα και αυτή τη μικρή φωνή ελευθερίας. Ακόμα και το άλλο κόμμα (CHP) αλλά και τα διεθνή media του συστήματος (Hurriyet, Cumhuriyet, Atv, Sabah...κλπ.) δέχτηκαν επιθέσεις.

Η κρίση του φασιστικού κράτους της Τουρκίας φάνηκε στις τελευταίες εκλογές, στις οποίες το ΑΚΠ δεν εξέλεξε αυτοδύναμη κυβέρνηση. Το γεγονός αυτό οδήγησε τον Ερντογάν στο να ανοίξει πόλεμο κόντρα σε οποιονδήποτε τάχθηκε εναντίον της χούντας, ώστε να διασφαλίσει την επανεκλογή και την αυτοδυναμία του στις επαναληπτικές, προσεχείς εκλογές. Η πολιτική της σφαγής του αγώνα των λαών συνεχίζεται.

Ας μην περιμενουμε να γίνουν κι άλλες σφαγές !

Ας ενώσουμε τις φωνές μας με τις φωνές των λαών της Τουρκίας που αντιστέκονται στον ιμπερεαλισμό και στον φασισμό !

Καμια ειρηνη με το ιμπεριαλισμο και το φασισμο !

Θάνατο στο φασισμό, λευτερια στους λαούς !

Ούτε στην Τουρκία ούτε πουθενά, τσακίστε το φασισμό σε κάθε χώρα!

πηγή : email που λάβαμε στις 11 Σεπτέμβριος 12h