Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18.00

Συγκέντρωση-πορεία

Κατάληψη προεκλογικού περίπτερου ΧΑ - Ξύλο με χρυσαυγίτες

Σήμερα, Τετάρτη 16/09, ομάδα αναρχικών καταλάβαμε το προεκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής στην Αλεξανδρούπολη. Σκοπός μας να μην αφήσουμε το νεοναζιστικό παράρτημα του συστήματος να ξερνάει ανεμπόδιστο τη σάπια ιδεολογία του. Μοιράστηκαν κείμενα και προπαγανδίστηκε η αντιφασιστική πορεία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Μία ώρα μετά έκαναν την εμφάνιση τους τα γουρούνια της ομάδας Δίας. Παράλληλα δεχθήκαμε αιφνιδιαστική και δολοφονική επίθεση από φασίστες με σιδερογροθιές, πτυσσόμενα γκλομπ και μαχαίρια που πέρασαν ανενόχλητοι ανάμεσα από τα μπατσάκια που απλά παρατηρούσαν. Το κάθαρμα Κιτσόπουλος, γενικός γραμματέας της φασιστοσυμμαρίας στον Έβρο ήταν εκεί. Όπως μπορέσαμε, αντισταθήκαμε στην επίθεση απλά και μόνο με τις γροθιές μας. Τέσσερις σύντροφοι/ισσες κατέληξαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Το σημερινό γεγονός δεν είναι τίποτα μπροστά:

-Στη δολοφονία του Σαχζάτ Λουχμάν (17 Ιανουαρίου 2013)

-Στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα (18 Σεπτεμβρίου 2013)

-Πεσίματα σε λαϊκές, ξυλοδαρμούς μεταναστών

Αυτά είναι μερικά από τα κατορθώματα των σκατόψυχων ναζιστών της ΧΑ μέσα στα χρόνια που κράτος και συνένοχοι ψηφοφόροι τους έφεραν στην επιφάνεια. Όταν λοιπόν το παρατράβηξαν η «μητέρα κράτος» τους έτριξε τα δόντια βάζοντας τα περισσότερα στελέχη φυλακή για να καταλαγιάσει τις αντιδράσεις και να δείξει στο θρεφτάρι της ποιός κάνει κουμάντο. Και το μήνυμα εστάλη. Από ματσό και τάγματα εφόδου έκαναν μεταστροφή τελείως υποκριτικά σε ένα πιο κοινωνικό-μιντιακό, ψηφοθηρικό προφίλ χωρίς να έχουν σταματήσει να τραμπουκίζουν πρόσφυγες (βλ. Λέσβο). Επειδή δεν έχουμε αυταπάτες ότι το κράτος και ο καπιταλισμός θα αφανίσουν από τον κόσμο τον φασισμό, μιας και είναι δημιούργημα τους, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και τσακίζουμε τον φασισμό καθημερινά στον δρόμο, στη δουλειά, στη γειτονιά. Γιατί πιστεύουμε ότι κανένας δε θα μας παραδόσει τον κόσμο που ονειρευόμαστε εκτός από εμάς τους ίδιους. Κατά συνέπεια, όσο γελοίοι και αστείοι κι αν φαίνονται πίσω από το γυαλί της τηλεόρασης στις γειτονιές γίνονται επικίνδυνοι και καλούμαστε να τους απομονώσουμε και να τους εξαφανίσουμε.

ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ,

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ 18/09 ΩΡΑ 18.00

ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ - ΚΑΒΥΡΗ 6

Αναρχικοί/ες Αλεξανδρούπολης

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1549045/


ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ- ΑΝΤΙΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Την ίδια μέρα στις 7 μιση , σκάει ο Κασιδιάρης για ομιλία στο ASTIR HOTEL. Τα φασιστάκια απ΄όλο τον Έβρο -Θράκη θα είναι μαζεμένοι εδώ. Πρέπει να απαντήσουμε δυναμικά .

ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Αναρχικές/οί ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

πηγή : email που λάβαμε στις 17 Σεπτέμβριος 13h