Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 στις 14.00

Συλλογική κουζίνα

Δραστηριότητες ως και το Σάββατο 3 οκτωβριου

Τετάρτη 30 Σεπ.

2 μμ, συλλογική κουζίνα

7:30 μμ: Τα μαθήματα στην Λαμπηδόνα ξεκινούν ξανα!

Φθινοπώριασε και με μεγάλη χαρά περιμένουμε να ξανασμίξουμε στα...θρανία της Λαμπηδόνας"! Να μοιραστούμε εμπειρίες και προβληματισμούς με τους παλιούς γνώριμους, να πλουτίσουμε με τις καινούριες συμμετοχές. Σας καλούμε λοιπόν στην ανοικτή συνάντηση καθηγητών-μαθητών την Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη και ώρα 7.30 το απόγευμα στο άλσος Αγ.Τριάδας (Λαμπηδόνα).

__________________________

Πέμπτη 1 Οκτ., 9 μμ., προβολή της ταινίας "ο θησαυρός της Σιέρρα Μάδρε" (1948). Σκηνοθεσία Τζον Χιούστον. Λίγα λόγια: Ο Φρεντ Ντομπς (Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ) και ο Μπομπ Κέρτιν (Τιμ Χολτ), είναι δυο απένταροι τυχοδιώκτες που αναζητούν την τύχη τους στο Μεξικό. Αμφότεροι έχουν εξαπατηθεί από τον ιδιοκτήτη τοπικής εταιρίας (Μπάρτον ΜακΛέιν), ο οποίος προσλαμβάνει εργάτες τους οποίους αρνείται να πληρώσει για τις υπηρεσίες τους και βρίσκονται να τα πίνουν μαζί σε μια παμπ της περιοχής όπου συναντούν έναν ηλικιωμένο χρυσοθήρα τον Χάουαρντ (Γουόλτερ Χιούστον), ο οποίος αναζητά συνεργάτες. Όμως κανείς από τους δυο άνδρες δεν έχει το ποσό των χρημάτων που ζητάει ο Χάουαρντ για να συνεργαστεί μαζί τους. Αργότερα ο Ντομπς κερδίζει ένα μικρό ποσό σε κλήρωση και η τύχη των δυο ανδρών αλλάζει.

Οι δυο άνδρες βρίσκουν τον Χάουαρντ και οι τρεις ξεκινούν το ταξίδι τους στα βουνά όπου πρόκειται να ψάξουν να βρουν χρυσό. Μετά από μέρες αναζήτησης βρίσκουν ένα σημείο γης από όπου καταφέρνουν να εξορύξουν χρυσό, τον οποίο χωρίζουν σε τρία μέρη. Στο ταξίδι της επιστροφής ο καθένας από τους τρεις άνδρες αρχίζει να ανησυχεί ότι κάποιος από τους συντρόφους τους θα προσπαθήσει να κλέψει το χρυσό. Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν στο δρόμο συναντούν τον Κόουντι (Μπρους Μπένετ), έναν άνδρα που επιμένει να τους ακολουθήσει.

_________________________________

Παρασκευή 2 Οκτ.,: Μουσική παράσταση "Νερό Νεράκι" Tο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα μαζί με την μουσική ομάδα αλληλεγγύης «Αλληλέγγυες Nότες» σας καλούν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 21:00 στην μουσική παράσταση "Νερό Νεράκι."

_______________________________

Σάββατο 3 Οκτ.

2 μμ συλλογική κουζίνα

6 μμ.,Συνάντηση Ανταλλακτηρίου Σπόρων Βύρωνα Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στη Λαμπηδόνα (Άλσος Αγίας Τριάδας). Ελάτε να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για τις καλλιεργητικές εργασίες αυτής της περιόδου, τη σπορά χειμερινών λαχανικών, τους τρόπους συλλογής και διατήρησης των σπόρων, αλλά και τις εξελίξεις σχετικά με τη δημιουργία δημοτικού λαχανόκηπου στο Βύρωνα.



--

Κοινωνικό - Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα
http://politistikokentrovirona.blogspot.com/

πηγή : email received on 29 Σεπτέμβριος 20h