Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 στις 9.00 πμ

Δίκη του σ. Νίκου Κρύνσκι για τα γεγονότα της 6ης Δεκέμβρη 2009

ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 6ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Οι Ιαβέρηδες του κράτους δεν ξεχνούν - το κράτος έχει «συνέχεια»!

Τρεις σύντροφοι μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, σέρνονται στα αστικά δικαστήρια για τα γεγονότα γύρω από την επίθεση που δέχτηκε το μπλοκ του ΕΕΚ στις 6/12/2009, στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Μπορεί οι σιδερόφρακτες ομάδες ΔΕΛΤΑ που τραυμάτισαν την σ. Αγγελική Κουτσουμπού και τόσους άλλους διαδηλωτές, να δρούσαν τότε κάτω από τις πολιτικές εντολές Χρυσοχοΐδη, αλλά οι συλληφθέντες σύντροφοι που εδάρησαν και διώκονται επειδή προστάτευσαν το μπλοκ του ΕΕΚ, στέλνονται ξανά σήμερα να δικαστούν, μετά από 6 χρόνια, αποδεικνύοντας πως το κράτος έχει συνέχεια! Κάτω από οποιαδήποτε κυβέρνηση, ξέρει ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί του: γι' αυτό χαϊδεύει τους δολοφόνους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, ενώ είναι αμείλικτο με τους αγωνιστές του κινήματος, φορτώνοντάς τους με παράτυπες διώξεις και καταδίκες.

Σε τρεις περιπτώσεις, αυτές τις μέρες, λοιπόν, θα ξαναζωντανέψουν οι μνήμες εκείνης της βάρβαρης επίθεσης του 2009:

  • Ο σ. Νίκος Κοντόπουλος, δικάζεται την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, στο κτίριο 2, αίθουσα 3, της Σχολής Ευελπίδων, αφού οι κακουργηματικές του διώξεις εξέπεσαν σε πλημμελήματα μετά την κατάργηση του κουκουλονόμου
  • Ο σ. Νίκος Κρύνσκι, δικάζεται την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, στην σχολή Ευελπίδων, κτίριο 7, αίθουσα 1. Αν και είχε χτυπηθεί βάρβαρα όταν είχε συλληφθεί, κατηγορείται για βαριές -σε βαθμό πλημμελήματος- κατηγορίες. Ο Νίκος συλληφθεί και κακοποιήθηκε μόνο και μόνο επειδή συγκράτησε τον επίδοξο δολοφόνο της σ. Αγγελικής, αστυνομικό Ποιμενίδη, που προσπάθησε να ξεφύγει.
  • Ο σ. Κυριάκος Μουτίδης, επίσης, δικάζεται στο Εφετείο, (Αλεξάνδρας και Λουκάρεως, 4ος όροφος), στις 9 Οκτωβρίου, για κακουργηματικές κατηγορίες, χωρίς ακόμη να έχει ληφθεί υπόψη από τις διωκτικές αρχές η κατάργηση του κουκουλονόμου.

Όλοι και όλες να σταθούμε στο πλευρό των συντρόφων! Κανένας μόνος του απέναντι στις κρατικές διώξεις! Να αθωωθούν όλοι οι διωκόμενοι για τα γεγονότα της 6/12/2009! Να ξανανοίξει ο φάκελος της παρ' ολίγον δολοφονίας της σ. Αγγελικής Κουτσουμπού που δικάστηκε ως τροχαίο, ρίχνοντας τον ΔΕΛΤΑ Ποιμενίδη στα μαλακά - να τιμωρηθούν όλοι οι υπεύθυνοι!

πηγή : http://eek.gr/