Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010 στις 19.00

Συνέλευση αλληλεγγύης στο μαχόμενο προλεταριάτο της Γαλλίας

Μετά από συζήτηση που έγινε την δευτέρα 18/10 αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία της Συνέλευσης για την αλληλεγγύη στο μαχόμενο προλεταριάτο της Γαλλίας. Η κατάσταση εκεί θυμίζει εξεγερσιακό τοπίο. Καθημερινές απεργίες και συγκρούσεις γίνονται σε όλη την επικράτεια της Γαλλίας και γενικά οι συλληφθέντες είναι αρκετοί.

Αποφασίσαμε κύριος σκοπός της συνέλευσης να είναι, η προώθηση του εγχειρήματος σε πανελλαδικό επίπεδο και δημιουργία πανελλαδικής ημέρας δράσης για την αλληλεγγύη.Καλούμε ομάδες και συλλογικότητες να συστήσουν άμεσα συνελεύσεις προκειμένου να έρθουμε σε συνεννόηση.Έχει φτιαχτεί επίσης ένα site για την συγκέντρωση όλων των ειδήσεων που αφορούν τις κινητοποιήσεις στην Γαλλία το οποίο είναι ελεύθερο προς χρήση από οποιονδήποτε (αρκεί να κάνει register και να πάρει κωδικό) και ένα email για αποστολή των μεταφράσεων εκεί.

Επικοινωνία :

Πληροφορίες για μεταφράσεις εδώ :

http://juralibertaire.over-blog.com/ext/http://engreve.wordpress.com/ και εδώ http://juralibertaire.over-blog.com/, http://paris.indymedia.org/, http://grenoble.indymedia.org/, http://lille.indymedia.org/, http://nantes.indymedia.org/

πηγή : http://21215.calendars.motigo.com/agenda