Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στις 22.00

Αμεση Απάντηση στις δολοφονίες του Τουρκικού Κράτους

Άμεση Απάντηση στις δολοφονίες του Τουρκικού Κράτους

Δεκάδες αριθμούν οι νεκροί και εκατοντάδες οι τραυματίες, θύματα της βομβιστικής επίθεσης στην Άγκυρα. Σε προγραμματισμένη πορεία ειρήνης ενάντια στις πολεμικές συγκρούσεις στην Νοτιοανατολική Τουρκία το βαθύ τούρκικο κράτος δείχνει το αιμοσταγές πρόσωπό του δολοφονώντας όσους τολμούν να αμφισβητούν τις στρατηγικές αποφάσεις του, όσους τολμούν να αμφισβητούν την ανάγκη οι καταπιεσμένοι να γίνονται κρέας για τα κανόνια των συμφερόντων κράτους και κεφαλαίου.


Η ιστορία του τουρκικού παρακράτους είναι μεγάλη και γνωρίζουμε ότι για την υπεράσπιση των αφεντικών τους δεν θα σταματήσουν πουθενά. Μοναδική απάντηση της κοινωνίας στους ρουφιάνους και μισθωμένους δολοφόνους κάθε είδους, είτε είναι Ρουπακιάδες είτε είναι Τούρκοι φασίστες, είναι η ανειρήνευτη πάλη απέναντι σε κράτος και κεφάλαιο, για μία κοινωνία γενικευμένης αυτοδιεύθυνσης.

Αλληλεγγύη στους Τούρκους και στους Κούρδους αγωνιστές, στις Τουρκάλες και Κούρδες αγωνίστριες είτε είναι συνδικαλισμένοι/ες εργάτες/τριες που αγωνίζονται κατά του πολέμου που έχουν εξαπολύσει κράτος και αφεντικά απέναντι στην κοινωνία είτε είναι ένοπλοι αντάρτες στα βουνά του Κουρδιστάν που μάχονται εναντίον του στρατού κατοχής.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Συγκέντρωση Σάββατο 10 Οκτώβρη Καμάρα 22.00 με πορεία προς το τούρκικο προξενείο

Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό
Μαύρο και Κόκκινο

πηγή : email που λάβαμε στις 10 Οκτώβριος 17h