Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 στις 9.00 πμ

3 καλέσματα : 1 2 3

Αντιφασιστική συγκέντρωση

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 15/10 9.00, 6ος όροφος,ΕΦΕΤΕΙΟ,

συνέχεια του εφετείου των φασιστών για την επίθεση στο στέκι Αντίπνοια

αναρχικοί/ές, αντιφασίστες/ριες

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/60847/


1 2 3

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ- ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 15/10

από Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση

Ημέρα/Ώρα: 15/10/2015 στις 9 πμ.

Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ / ΕΦΕΤΕΙΟ

Συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών (Λουκάρεως), 6ος όροφος 15/10, 9 πμ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ

Στις 30 Ιουνίου του 2008, το αναρχικό στέκι Αντίπνοια δέχεται οργανωμένη επίθεση από 15-20 παρακρατικούς της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό, από μαχαίρι, δύο συντρόφων. Μετά από 6 χρόνια, τον Σεπτέμβρη του '14 ολοκληρώθηκε η δίκη και οι δύο φασίστες, Αθανάσιος Στράτος και Βασίλης Σιατούνης, καταδικάστηκαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στις 9 του Οκτώβρη του 2015 εκδικάζεται η έφεσή τους, όπου θα επιχειρήσουν να αναιρέσουν την απόφαση ώστε να έρθουν σε ευνοϊκότερη θέση,αφού η υπόθεσή τους αποτελεί μέρος της δικογραφίας της δίκης της Χ.Α., ως εγκληματική οργάνωση, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο αντιφασιστικός αγώνας είναι κομμάτι του συνολικότερου αγώνα ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο. Ο αντιφασισμός των από τα κάτω, ξεπερνά την ανάθεση, τη θεσμική διαμεσολάβηση, τον δήθεν καθεστωτικό «αντι»φασισμό και τις κρατικές αυταπάτες. Διεξάγεται αυτοοργανωμένα, οριζόντια, μαχητικά στους δρόμους, στους χώρους εργασίας, στις γειτονιές, στα σχολεία, τις σχολές.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ, 9ΠΜ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
6ος Όροφος

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/60849/


1 2 3

Συνέχεια του εφετείου την Πέμπτη 15 Οκτώβρη, για την επίθεση φασιστών στο στέκι Αντίπνοια

Πριν επτά χρόνια, στις 30 Ιουνίου του 2008, το αναρχικό στέκι Αντίπνοια δέχτηκε δολοφονική επίθεση από 15-20 χρυσαυγίτες, μεταξύ των οποίων και τα ναζιστικά μαχαίρια των Βασίλη Σιατούνη και Αθανάσιου Στράτου. Οι δύο φασίστες καταδικάστηκαν για ανθρωποκτονία μετά από έξι χρόνια, τον Σεπτέμβρη του '14. Την Παρασκευή 9 Οκτώβρη ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης σε 2ο βαθμό στο Εφετείο. Την Πέμπτη 15 Οκτώβρη συνεχίζεται η δίκη των δύο φασιστών. Ξέρουμε πως μπορούμε να συντρίψουμε τους φασίστες, το ρατσιστικό μίσος και τις φασιστικές αντιλήψεις με τον κοινό αγώνα των από τα κάτω. Ξέρουμε πως οι αντιστάσεις μας ενάντια στην επίθεση στη ζωή μας, θα αντιμετωπίζονται με όξυνση της κρατικής καταστολής και όπου αυτή δεν φτάνει με τα μαχαίρια των φασιστών. Γι' αυτό παλεύουμε να συντρίψουμε και τα αφεντικά και το κράτος, μαζί με τους φασίστες.
Δεν θα αφήσουμε να μας μετατρέψουν σε κανίβαλους. Παλεύουμε συλλογικά και από κοινού, ενάντια στον φασισμό, στο κράτος, στο κεφάλαιο. Αυτή η πάλη δεν μπορεί παρά να είναι ταξική, αντιθεσμική, ανατρεπτική. Δεν μπορεί παρά να διεξάγεται στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στις σχολές, στις γειτονιές, στους δρόμους. Εκεί πεθαίνει η εκμετάλλευση κι η καταπίεση. Κι εκεί γεννιέται η ζωή που μας αρμόζει.
ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Πέμπτη 15 Οκτώβρη στο Εφετείο (Λουκάρεως) στις 9.00

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων Θησείου Κουκακίου

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/60848/