Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 στις 17.00

8 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8

Αντιφασιστική συγκέντρωση-διαδήλωση

ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ 1/11

Αυτοί που ανέλαβαν την ευθύνη της δολοφονίας του Φύσσα και του Λουκμάν, αυτοί που είναι υπεύθυνοι για δεκάδες επιθέσεις σε μετανάστες, σε στέκια και πολιτικές οργανώσεις του κινήματος είναι μόνο στυγνοί ναζιστές δολοφόνοι

ΚΑΜΙΑ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 1/11 ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 5 μμ.

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού | Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα | Κομμουνιστική Επαναστατική Δράση

ον περασμένο μήνα η Χρυσή Αυγή ανέλαβε και τυπικά την ευθύνη της δολοφονίας του Φύσσα, του Λουκμάν και δεκάδων άλλων επιθέσεων σε στέκια, πολιτικές και κοινωνικές οργανώσεις καθώς και σε μεμονωμένους πολίτες. Φυσικά και δεν «πέσαμε από τα σύννεφα». Είναι γνωστή η ναζιστική φύση αυτού του μορφώματος.

Η Χ.Α. δεν απευθύνθηκε στο δημοκρατικό ή αντιφασιστικό κομμάτι της κοινωνίας. Μέσα από αυτή τη στάση της, δοκιμάζει να ξανασυσπειρώσει το σκληρό, επιθετικό της τμήμα. Να δηλώσει παρών και να προσπαθήσει να μπει ξανά στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό, όχι σερνόμενη αλλά αντεπιτιθέμενη.

Το πολιτικό μνημόσυνο που ετοιμάζει την Κυριακή 1 Νοέμβρη στα εγκαταλελειμμένα γραφεία της του Ηρακλείου, εντάσσεται σε αυτό το σχέδιο πολιτικής ανασύνταξης. Μέσα από αυτή τη φιέστα θα δοκιμάσει σε πανελλαδική κλίμακα να στοιχήσει το βρωμερό εσμό των κάθε δοσίλογων και χαφιέδων. Να προτάξει τις αξίες του «νενέκου» και του υποταγμένου στα αφεντικά και στην ιδεολογία του κοινωνικού κανιβαλισμού.

Οι εκτελεσθέντες της 1ης Νοέμβρη δεν ήταν περαστικοί! Δεν ήταν παρασυρμένοι! Ήταν η ένοπλη περιφρούρηση των φασιστικών ταγμάτων που ένα μήνα πριν είχαν δολοφονήσει το Παύλο Φύσσα. Σε κάθε σχολή - σχολείο, σε κάθε γειτονιά ή στέκι, σε κάθε εργασιακό χώρο, αλλά και την ίδια εκείνη ημέρα πρέπει να υπάρχει μια ισχυρή διακήρυξη του αντιφασιστικού κινήματος. Ο φυσικός χώρος της Χρυσής Αυγής είναι οι υπόνομοι και τα σκουπίδια της ανθρώπινης ιστορίας!

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2015/10/21/%c


1 2 3 4 5 6 7 8

Συγκέντρωση ενάντια στην θυματοποίηση των Ναζί δολοφόνων 1/11

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ...
…δολοφόνησαν τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα και ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας
…αποδιοπομπεύουν κατατρεγμένους πρόσφυγες πολέμου, και απαιτούν ναρκοπέδια στον Έβρο
…έχουν προβεί σε μια σειρά από πογκρόμ ενάντια σε μετανάστες και όχι μόνο
…υπερασπίστηκαν έμπρακτα τις εργοδοτικές δολοφονίες στην ΕΛΠΕ
…δολοφόνησαν τον μετανάστη εργάτη Λουκμάν
…επιτίθενται σε κινηματικούς χώρους
…χτυπάνε συνδικαλιστές εργάτες
…χτυπάνε ομόφυλα ζευγάρια


ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...
που προβάλλονται ως θύματα ενός συστήματος
που με νύχια και με δόντια υπερασπίζοναται.


ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
Σ΄αντίθεση με όσα λένε, είναι το δολοφονικό χέρι
του κράτους και του κεφαλαίου.

ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 1/11 ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΩΡΑ 17:00
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Αλίμου - Π. Φαλήρου
apapf.espivblogs.net
apapexf@espiv.exnet

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/61065/


1 2 3 4 5 6 7 8

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει θύματα - έχει δολοφόνους! - Αντιφασιστικό συλλαλητήριο απάντηση στην επανεμφάνιση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, την Κυριακή, 1/11, 5μμ, πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου

ira.jpg

ΚΕΕΡΦΑ Ν.Ηρακλείου - Ν.Ιωνίας - Ν.Φιλαδέλφειας

Η αντιφασιστική συνάντηση την Κυριακή 01/11, 5μμ στη Πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου είναι η απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος στη νεκροφιλική φιέστα - συγκέντρωση που ετοιμάζουν την ίδια μέρα οι νεοναζί στη Λ. Ηρακλείου με ομιλητή τον υπόδικο φύρερ Μιχαλολιάκο που έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι αποκαλύψεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Οι εντολές του Μιχαλολιάκου και της υπόλοιπης ηγεσίας της ΧΑ ήταν αυτές που οδήγησαν τους Ρουπακιάδες στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στις δολοφονικές επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και της αριστεράς, των μεταναστών και δεκάδων αγωνιστών του αντιφασιστικού κινήματος. «Ότι κινείται σφάζεται» είναι η «πολιτική» της. Δε θα αφήσουμε να περάσει η «θυματοποίηση της Χρυσής Αυγής».

Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική ναζιστική συμμορία και όχι άλλο ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που παριστάνει ότι τάχα θα κάνει αντιπολίτευση. Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής πηγάζει από τα ναζιστικά της πιστεύω: σκοπός της είναι η συγκρότηση ταγμάτων εφόδου στις γειτονιές που θα σπέρνουν τον τρόμο σε μετανάστες, αντιφασίστες, συνδικαλιστές, αγωνιστές κλπ. Είναι τσιράκια του συστήματος, τσιράκια των βιομηχάνων, των τραπεζιτών και των εφοπλιστών. Μετά από μια ολόκληρη περίοδο ενίσχυσης και προκλητικής ασυλίας από κυβερνήσεις, αστυνομία και «θεσμούς», η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή είναι σήμερα αντιμέτωπη για πρώτη φορά με την δικαιοσύνη για τα εγκλήματά της. Η εξέλιξη αυτή δεν θα είχε καταστεί εφικτή χωρίς τη διαρκή κινητοποίηση χιλιάδων αντιφασιστριών και αντιφασιστών και έτσι θα συνεχίσουμε!

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής στάζουν ρατσιστικό δηλητήριο κατά των κατατρεγμένων και θαλασσοπνιγμένων προσφύγων που προσπαθούν να ξεφύγουν από το θάνατο. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ζητάνε την εξόντωση των προσφύγων με κλείσιμο των συνόρων και μαζικές απελάσεις, φράχτες στα σύνορα και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Είναι το κόμμα των δουλέμπορων που εκμεταλεύονται και πνίγουν μικρά παιδιά και οικογένειες στο Αιγαίο.

Στις γειτονιές των Βορείων Προαστίων με τη μαζική, διαρκή και ενωτική αντιφασιστική δράση μας έχουμε κλείσει τα γραφεία τους στο Ηράκλειο και είναι ανεπιθύμητοι παντού!

Η ΚΕΕΡΦΑ ήταν, είναι και θα είναι στο κέντρο της αντιφασιστικής και αντιρατσιστικής δράσης με κοινές - ενωτικές πρωτοβουλίες.

Όλες και όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση που θα γίνει την Κυριακή, 01/11, στις 5μμ, στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου.

πηγή: http://www.antiracismfascism.org/index.php/2015-07-16-09-53-50/item/1515-i-xrysi-avgi-den-exei-thymata-exei-dolofonous-antifasistiko-syllalitirio-apantisi-stin-epanemfanisi-ton-neonazi-tis-xrysis-avgis-sto-n-irakleio-tin-kyriaki-1-11-5mm-plateia-isap-irakleiou


1 2 3 4 5 6 7 8

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΗ - ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αντιφασιστική συγκέντρωση - διαδήλωση αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01.11 στις 5 μμ στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου ύστερα από σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23.10.

Η αντιφασιστική διαδήλωση είναι η απάντηση στην επανεμφάνιση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο, με αφορμή την συγκέντρωση μίσους που ετοιμάζουν την ίδια μέρα στη Λ. Ηρακλείου με ομιλητή τον υπόδικο φύρερ Μιχαλολιάκο.

Η δημοτική παράταξη "ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ" κάλεσε σε σύσκεψη φορέων του Ηρακλείου, της Ν. Ιωνίας και Φιλαδέλφειας την Παρασκευή 23.10. Στη σύσκεψη πήραν μέρος αντιπροσωπείες από το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου, την τοπική ΕΛΜΕ, την Εργατική Λέσχη Ν. Ιωνίας, το δημοτικό σχήμα Ν. Ιωνίας: "Εκτός Σχεδίου", ΤΗΝ ΚΕΕΡΦΑ, την ΛΑΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και παρατηρητής από την ΟΡΜΑ.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η "γιορτή μίσους" της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, με ομιλητή μάλιστα τον υπόδικο φύρερ Μιχαλολιάκο που ήδη έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Π. Φύσσα, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Έτσι, κοινή απόφαση ήταν η διοργάνωση της μεγάλης συγκέντρωσης και διαδήλωσης με κοινή αφίσα και κοινές προπαγανδιστικές δράσεις για την προβολή της.

Στο Ηράκλειο υπάρχει μεγάλη αντιφασιστική παράδοση. Με συνεχείς διαδηλώσεις κλείσαμε τα γραφεία τους και σε κάθε προσπάθεια εμφάνισης τους το αντιφασιστικό κίνημα ήταν παρών. Έτσι θα συνεχίσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να μην τους αφήσουμε να διοργανώνουν γιορτές μίσους.

Ούτε στο Ηράκλειο - ούτε πουθενά!

Στη φύλακη για πάντα οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής!

πηγή: http://rixianatropiiraklioat.blogspot.gr/2015/10/1_25.html


1 2 3 4 5 6 7 8

Αντιφασιστική Διαδήλωση στο Ν. Ηράκλειο

Την Κυριακή 1η Νοέμβρη η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής καλεί σε εκδήλωση μίσους στο Νέο Ηράκλειο.

Τo Ηράκλειο, η πόλη της Ηλέκτρας Αποστόλου, δεν μπορεί να ανεχτεί συγκεντρώσεις νεοναζί, πόσο μάλλον ένα μήνα μετά την ανοιχτή ομολογία του φύρερ της Χ.Α., Ν. Μιχαλολιάκου, περί ανάληψης της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Καλούμε το λαό του Ηρακλείου σε μαζική συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση που καλούν σωματεία, συλλογικότητες και φορείς της περιοχής μας την Κυριακή στις 5μμ στην πλατεία ΗΣΑΠ του Ηρακλείου.

Η Πολιτική Επιτροπή Λαϊκής Ενότητας Ηρακλείου Αττικής

πηγή: http://rproject.gr/event/antifasistiki-diadilosi-sto-n-irakleio


1 2 3 4 5 6 7 8

Αντιφασιστική συγκέντρωση- διαδήλωση στο Νέο Ηράκλειο την Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στις 5 μ.μ. στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου φορείς, συλλογικότητες και σωματεία των δήμων Ν. Ηρακλείου, Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Ιωνίας καλούν σε αντιφασιστική διαδήλωση, ως απάντηση στη συγκέντρωση μίσους που καλεί εκείνη την ημέρα η Χρυσή Αυγή, με ομιλητή το Ν. Μιχαλολιακο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους φορείς που καλούν στην αντιφασιστική συγκέντρωση η «γιορτή μίσους» της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, με ομιλητή μάλιστα τον υπόδικο Μιχαλολιάκο που ήδη έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Π. Φύσσα, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Μία από τις σημαντικές νίκες του αντιφασιστικού κινήματος στο Νέο Ηράκλειο και όχι μόνο, ήταν το κλείσιμο και η απομάκρυνση των γραφείων της Χρυσής Αυγής από την περιοχή. Με συνεχείς αντιφασιστικές πορείες και διαδηλώσεις το αντιφασιστικό κίνημα κατάφερε να διώξει τους φασίστες πετυχαίνοντας μια υλική νίκη στην προσπάθεια πάταξης του φασισμού. Σε αυτή την κατεύθυνση το αντιφασιστικό κίνημα οφείλει να δώσει το παρόν στην συγκέντρωση της Κυριακής. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι για να τσακίσουμε το φασισμό οφείλουμε να ενισχύσουμε τις αντιστάσεις και τα αντιφασιστικά μέτωπα στις γειτονιές, να μην αφήσουμε τους φασίστες να εδραιωθούν και να συγκρουστούμε μαζί τους.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Kίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

πηγή: http://www.kar.org.gr/2015/10/28/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83/


1 2 3 4 5 6 7 8

Αντιφασιστική Συγκέντρωση - Διαδήλωση, ΗΣΑΠ Ηρακλείου, Κυριακή 1/11, στις 5μμ

Η Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας "Υδραγωγείο" συμμετέχει στην Αντιφασιστική Συγκέντρωση - Διαδήλωση, που θα γίνει στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου, την Κυριακή 1/11, στις 5μμ.

πηγή : http://ydragogeio.gr/antifa-hrakleio-1-11/


1 2 3 4 5 6 7 8

Αντιφασιστικά καλέσματα

Σάββατο 31 Οκτώβρη 11 πμ

Συγκεντρωνόμαστε στην Λ.Αλεξάνδρας μπροστά από τα Προσφυγικά.

Για να μην επιτρέψουμε την παρουσία φασιστών σε μια γειτονιά αντίστασης.

Για να ενισχύσουμε την αντισυγκέντρωση στην ΓΑΔΑ ενάντια στην προγραμματισμένη συγκέντρωση φασιστών που εντάσεται στην τακτική της θυματοποίησής τους και στο αβαντάρισμα της αντεπαναστατικής καταστολής.

Κυριακή 1 Νοέμβρη 5 μμ

Συγκέντρωση και πορεία από την πλατεία του Ν.Ηρακλείου

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΟ

Αναρχική Συλλογικότητα για την Μαχητική Προλεταριακή Ανασυγκρότηση

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1550763/