Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Αντιφασιστική μοτοπορεία

1 ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΔΙΣΤΟΜΟ

Τον Νοέμβρη του 2014 ξεκινάει την λειτουργία του το αντιφασιστικό στέκι Δίστομο. Ένας χρόνος με παρεμβάσεις, εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, αφισοκολλήσεις στην ευρύτερη περιοχή. Τον Μάη του 2015 μετά από πρωτοβουλία του στεκιού ανοίγει και η επί σειρά ετών κλειστή παιδική χαρά της πλατείας.

Μετά από συνεχή παρουσία των αντιφασιστών/στριών στην περιοχή και τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθη- καν απομακρύνθηκαν οι φασιστικές συμμορίες που τρομοκρατούσαν την γειτονιά. Επόμενος στόχος η δημουργία δομών σε αυτήν, όπως το, υπό κατασκευή, κοινωνικό ιατρείο και περαιτέρω δράσεις και παρεμβάσεις.

Αντιφασιστικό- Αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο

Αλκιβιάδου 81, Πλ. Αγ. Παντελεήμονα

Ανοιχτά Τρίτη & Πέμπτη 19.00-21.00

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1550693/


Αντιφασιστική Μοτοπορεία

Εν εξελίξει του υποτιθέμενου μαντρώματος της ΧΑ, που γίνεται στο πλαίσιο της αστικής δικαιοσύνης και ενός κίβδηλου κρατικού αντιφασισμού - ο οποίος αναπαράγεται για άλλη μια φορά από τα ίδια ΜΜΕ που προωθούν τις μνημονιακές πολιτικές και τη θεωρία των δύο άκρων, καθώς και από τα κόμματα τις αστικής εξουσίας - διαχείρισης - στις 14 Νοεμβρίου του 2015 επιλέγουμε σε συνεργασία με το αντιφασιστικό - αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο, να πραγματοποιήσουμε αντιφασιστική μοτοπορεία. Τόσο η ημερομηνία όσο και η συγκυρία, έχουν για εμάς όχι μόνο σημειολογικό, αλλά και ξεκάθαρα πρακτικό χαρακτήρα.

Σημειολογικό, γιατί στο όνομα του τριήμερου εορτασμού του πολυτεχνείου δε τασσόμαστε αλληλέγγυοι μόνο στον αγώνα των φοιτητών ενάντια στο τότε ολοκληρωτικό καθεστώς, αλλά και στον αγώνα όλων των λαϊκών και εργατικών μαζών της τότε εποχής, στα σοκάκια και τους δρόμους γύρω από τα κέντρα αγώνα, απέναντι στα παρακρατικά χουντικά σκουλήκια.

Στο πρακτικό, στο βαθμό που αυτός ο αγώνας δε τελείωσε ποτέ, επιλέγουμε αυτή την αντιφασιστική δράση σε μία περίοδο που οι απόγονοι του οχετού των ταγμάτων ασφαλείας έχουν ακόμη το θράσος να δείχνουν τα δόντια τους. Η μόνη λύση απέναντι σε αυτόν τον εσμό είναι ο οργανωμένος μαχητικός αντιφασισμός.

ΟΛΟΙ στην αντιφασιστική μοτοπορεία στις 14/11/2015
προσυγκέντρωση στο σταθμό μετρό Πανόρμου στις 18:00

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

..για όλους τους λόγους του κόσμου

Κόκκινη Γραμμή - ομάδα για την εργατική αντεπίθεση

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1551287/