Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 στις 19.00

Άνοιγμα Αυτοοργανωμένου Ποδηλατοσυνεργείου: Gypsy swing live & ρεφενέ κουζίνα

Το Αυτοοργανωμένο Ποδηλατικό Συνεργείο γιά μιά ακόμη χρονιά θα λειτουργεί στο Στέκι της Λαϊκής Συνέλευσης Άνω Πόλης Πάτρας (Παντοκράτορος & Καρπενησίου 1) κάθε Τρίτη στις 19:00


Αυτή την Τρίτη, 10 Νοέμβρη, είναι η πρώτη επίσημη μέρα λειτουργίας! Ελάτε να γνωριστούμε, να μάθετε για το εγχείρημα του Αυτοοργανωμένου Συνεργείου - Bike Kitchen, να φάμε παρέα και να χορέψουμε σε ρυθμούς gypsy swing!
Ο χώρος θα είναι ανοιχτός από τις 19:00 για όσους-ες θέλουν να μάθουν και να δουν πως λειτουργεί το συνεργείο!
Μετά τις 21:00 ο μεγάλος χώρος θα μετατραπεί σε πίστα χορού! Παράλληλα θα υπάρχει τραπέζι ρεφενέ*.. γιατί νηστικό αρκούδι δεν χορεύει!
θα υπάρχουν επίσης μπύρες και κρασί με ελεύθερη χρηματική συνεισφορά για την ενίσχυση του συνεργείου (αγορά ποδηλατικών ανταλλακτικών, εργαλείων κλπ)

*επειδή επιθυμούμε την ελάχιστη κατανάλωση πλαστικών και λοιπών μη ανακυκλώσιμων μετά τη χρήση τους αντικειμένων (πιάτα μιάς χρήσης κλπ), θα ήταν συνετό αν κάποιος-οια θελήσει να μαγειρέψει και να φέρει κάτι να φάμε όλοι παρέα, αυτό το κάτι να μην είναι σουποειδές ή υπερβολικά λαδερό, αλλά πιο στεγνά φαγητά που δεν θα απαιτούν την χρήση πιάτου! (αν και θα υπάρχουν μερικά πιάτα στο χώρο, αλλά πιθανώς όχι αρκετά)

πηγή : email που λάβαμε στις 7 Νοέμβριος 02h