Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 στις 17.00

Συγκέντρωση για 17Ν

Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73

42 χρονια μετα την εξεργεση του πολυτεχνειου η πολυπλοκοτητα της Αρχης εχει καταφερει να εξαθλιωσει τους υπηκοους της σε βαθμο που δε θα το φαντασιωνοταν οτι μπορει να επιτευχθει ουτε το χειροτερο χουντικο καθεστος.

Μεσα στα χρονια οι διαδοχοι της χουντας οικοδομισαν σιγα σιγα ενα αποτροπαιο αποτελεσμα.Παντα με διαφορετικο εικονικο δημοσιο προσωπειο εμπορευτηκαν ελπιδα και ευημερια.Με μονο σκοπο τη διαιωνιση του υπαρχων.Την εκμεταλευση των απο κατω προς συντηρηση του προσωπικου τους οφελους.Μια κατασταση που δεν θα μπορουσε να εμμενει παρα μονο με τη συνεργασια σε ευρυτερους κυκλους. Ελλαδικα,Ευρωπαϊκα, παγκοσμια.Οι κυριαρχοι ως μια μικρη ελαχιστη πληθυσμιακη μεριδα ανα τον παγκοσμιο πληθυσμο εχουν δημιουργησει σε βαρος μας ενα καθεστος απιστευτης φτωχιας,εκμεταλευσης και ανεχειας.

Ο νομοθετης εφευρισκει παραλογισμο,διαδιδει διαχωρισμο,μισος,και ανασφαλεια.Μια πλαστη ηθικη ανεπαρκεια στους υπηκοους,για να φοβουνται να εξεγερθουν,διεκδικησουν,επαναστατησουν.

Γυρνοντας στις μνημες της εξεγερσης του πολυτεχνειου το 73,θα αναγνωρισουμε μονο την ανιδιοτελη εξεγερση του απλου κοσμου,των φοιτητων,εργατων,αριστερων,αναρχικων,αντιφασιστων,αντιχουντικων.Εκεινων που συνειδητα ή υποσυνειδητα απο καρδιας ή αντιληψης θελησαν να ριξουν το χουντικο καθεστος,οχι για να μπουν στη θεση του,αλλα για τη διατηρηση της ελευθεριας,χωρις Αρχη,για ισοτητα,αλληλεγγυη,ελευθερια.Θα μας θυμιζουν οτι οι εξεγερσεις ειναι εφικτες.αρκει εμεις να το θελησουμε.

Οι υπολοιπες δυναμεις που συμμετειχαν θα αναγνωριστουν μονο ως ενας ακομα οχετος της ιστοριας.Ενας εμετος της διαιωνισης του κοινωνικου κανιβαλισμου.

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ. ΤΕΛΕΙΑ!

ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΕΚΙ ΤΕΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

πηγή : email που λάβαμε στις 17 Νοέμβριος 02h