Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στις 17.00

Απόσταξη τσίπουρου (καζάνεμα) & Μουσική βραδιά

Οι κατειλημμένοι και αυτοοργανωμένοι χώροι, ως αντιθεσμικά και ανταγωνιστικά προς το υπάρχον εγχειρήματα, «βλέπουν» προς έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο ελευθερίας, αλληλοβοήθειας, κοινοκτημοσύνης. Αποτελούν συλλογικά πεδία αντίστασης, δημιουργικότητας και λειτουργούν ως αναπόσπαστο τμήμα των κοινωνικών-ταξικών αγώνων.

Πρόσφατα, o Αγρός, το αυτοδιαχειριζόμενο κατειλημμένο έδαφος στο πάρκο τρίτση, δέχτηκε, για μια ακόμη φορά, εμπρηστική φασιστική επίθεση. Το ίδιο διάστημα, δέχτηκε βομβιστική επίθεση η κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου στο Μαρούσι. Το γνωρίζουμε: τα εγχειρήματα αυτά ρηγματώνουν τον κόσμο της εξουσίας, της εκμετάλλευσης, των διαχωρισμών, των ανισοτήτων. Αντιγυρίζουμε τα χτυπήματα, απαντώντας με συλλογική υπεράσπιση των καταλήψεων και των αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων, με έμπρακτη αλληλεγγύη σε κάθε αγωνιζόμενο/η, ενάντια σε κρατικές και παρακρατικές διώξεις και επιθέσεις.

Προχωράμε στο δρόμο της αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης, της ισότητας και της ελευθερίας, στο δρόμο της ρήξης και της εξέγερσης.

Μέχρι την κατάργηση κάθε μορφής εξουσίας.

Νοέμβρης

Η αφίσα σε μορφή [pdf]

Στήνουμε τις δικές μας γιορτές, μπλοκάροντας
τις διαθλασμένες από το θέαμα και το εμπόρευμα
σχέσεις, με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους και όλες.

17:00
Απόσταξη τσίπουρου(καζάνεμα)
*με επεξήγηση των βημάτων της διαδικασίας

από τις 20:00
Μουσική βραδιά
με μελωδίες και τραγούδια από ανατολή

πηγή : http://agros.espivblogs.net/2015/11/17/%ce%ba...