Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 στις 19.00

Συζήτηση: Από την εξέγερση του Πολυτεχνείου - στη χούντα των μνημονίων

Τρίτη 19 Νοέμβρη στις 7 μμ, στο δημαρχείο Αμπελοκήπων

Η Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών σας καλεί στην εκδήλωση-συζήτηση για την εξέγερση του Πολυτεχνείου η οποία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Για να παλέψουμε ενάντια στην χούντα των μνημονίων, στους δανειστές τοκογλύφους του Ευρώ και τις ΕΕ και των υπηρετών τους (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ). Οι οποίοι μετατρέποντας το μεγαλειώδες ΟΧΙ του λαού σε ΝΑΙ κατέληξαν στο 3ο Μνημόνιο το οποίο σπέρνει την φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανεργία.

Προσπαθώντας ακόμη να περιορίσουν και να καταργήσουν μια σειρά σημαντικών οικονομικών και θεσμικών κατακτήσεων που με αγώνες και αίμα κατάφεραν να κατακτήσουν οι αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου όπως: οχτάωρο - πενθήμερο, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, καλυτέρευση συνθηκών εργασίας, δημοκρατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα κ.α.

Όπως τότε έτσι και τώρα όλοι μαζί εργαζόμενοι, άνεργοι, νεολαία και φτωχά λαϊκά στρώματα να οργανώσουμε την αντίσταση και τους αγώνες μας που πρέπει να βαδίζουν στο δρόμο που χάραξαν οι αγωνιστές του Πολυτεχνείου για ψωμί, παιδεία, ελευθερία!

πηγή : http://www.epitropidrasisds.blogspot.gr/