Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 στις 17.00

ΕΚΘΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥ '73

afieroma_polytexneio-DAWotv.jpg


Ζούμε σε μία εποχή όπου το ΨΩΜΙ-ΠΑΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ακούγεται όλο και πιο επίκαιρο, στους αγώνες του λαού και της νεολαίας. Σήμερα που αγωνιζόμαστε ενάντια στον εργασικακό μεσαίωνα, στην φτώχεια και την ανεργία, την αστυνομοκρατία και την καταστολή, τον πόλεμο και το φασισμό, την παιδεία των λίγων κι εκλεκτών. Σήμερα, που το ΔΝΤ και η ΕΕ, έχουν αλυσοδέσει το λαό, και αγωνιζόμαστε για να σπάσει η Ελλάδα τα δεσμά του ιμπεριαλισμού, να μην είναι ένα οικονομικό-στρατιωτικό προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων και δολοφόνων. Σε μία εποχή που η ρεφορμιστική Αριστερά είναι κατώτερη των απαιτήσεων του λαϊκού κινήματος και υιοθετεί όπως και τότε το ρεαλισμό της υποταγής.
Να ξαναπιάσουμε το νήμα, να γνωρίσουμε την ιστορία. Όχι για να τη βάλουμε στα μουσεία, αλλά για να διδαχθούμε και να εμπνευστούμε. Να οικοδομήσουμε το δικό μας κίνημα, το κίνημα της γενιάς μας, να κερδίσουμε το ΨΩΜΙ, την ΠΑΙΔΕΙΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.
Να ανατρέψουμε το εφιαλτικό μέλλον που μας ετοιμάζουν, να κάνουμε το Πολυτεχνείο της γενιάς μας!


Δευτέρα 15/11-Τρίτη 16/11
Έκθεση ιστορικού υλικού από την ΟΜΛΕ και την ΠΠΣΠ, και παρουσίαση slide για την πορεία από τον εμφύλιο στην μεταπολίτευση

επικοινωνία : http://steki-sfentona.blogspot.com/

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...