Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 στις 12.00

Συνάντηση Ανταλλακτηρίου Σπόρων Βύρωνα

Δραστηριότητες έως και Κυριακή 10 Ιανουαρίου

Παρασκευή 8 Ιαν.

- 8 μμ., πάρτυ καραόκε

________________________

Σάββατο 9 Ιαν.

- 12 μεσημέρι: Συνάντηση Ανταλλακτηρίου Σπόρων Βύρωνα: Το Ανταλλακτήριο Σπόρων Βύρωνα «Τα Σπόρια» εύχεται στους φίλους και τις φίλες, καλή και καρποφόρα χρονιά Ξεκινάμε λοιπόν να προετοιμαζόμαστε για τις σπορές του καλοκαιριού με τη διανομή σπόρων από παραδοσιακές ποικιλίες όπως τομάτες, μελιτζάνες, κολοκύθια, πιπεριές, φασολάκια, μπάμιες, καλαμπόκια, ηλίανθους και άλλα καλοκαιρινά είδη.

Στη συνάντηση θα συζητήσουμε για τη διαμόρφωση λαχανόκηπου στον χώρο της Λαμπηδόνας. τη δημιουργία καλοκαιρινών σπορείων και θα συνεχίσουμε τη συσκευασία σπόρων. Ανταλλακτήριο Σπόρων Βύρωνα «Τα Σπόρια»

Email επικοινωνίας: sporoi.la@gmail.com

Facebook: Ανταλλακτήριο Σπόρων Βύρωνα "Τα Σπόρια"

- 2 μμ συλλογική κουζίνα

______________________________

Κυριακή 10 Ιαν.

- 11 πμ: Κοινωνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Την Κυριακή 10 Γενάρη στις 11 πμ. στην Λαμπηδόνα, θα δοθεί η 2η παράδοση στην Ενότητα «Τέχνη και Λαϊκή κουλτούρα» με θέμα «Ντοκιμαντέρ: Ιστορία και μεθοδολογίες ενός άλλου κινηματογράφου» και εισηγήτρια την Αφροδίτη Νικολαϊδου. Ακολουθούν εκτεταμένες σημειώσεις για την καλύτερη παρακολούθηση της παράδοσης:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Είναι εξαιρετικά ασαφές να ορίσουμε τόσο το τι είναι ντοκιμαντέρ όσο και το ίδιο το πεδίο των σπουδών ντοκιμαντέρ γι' αυτό μιλάμε για μια χαρτογράφηση των εννοιών και των όρων που είναι μάλλον ολισθηροί και διάτρητοι. Τρία είναι τα πεδία μέσα από τα οποία περνάει ο ορισμός του ντοκιμαντέρ. Κάποιοι προσπαθούν να το ορίσουν σε σχέση με την μυθοπλασία και να προσδιορίσουν ποια είναι η σχέση του ντοκιμαντέρ με τον ιστορικο-κοινωνικό κόσμο και την αλήθεια. Δεύτερον το ντοκιμαντέρ μπορεί να ορισθεί με βάση τις λειτουργίες του πάνω στους θεατές, με βάση δηλαδή την ιδιαίτερη σχέση που δημιουργείται ανάμεσα σε παραγωγούς και κοινό. Τρίτον το ντοκιμαντέρ μπορεί να ορισθεί ως μια διαφορετική πρακτική απ' ότι η μυθοπλασία και αφορά την παραγωγή γνώσης και αισθητικής. Συνέχεια ανάγνωσης →

- 2:30 μμ Εργαστήρι Δραματοθεραπείας. Λόγω έκτακτων περιστατικών, η συνάντηση του εργαστηρίου μεταφέρεται στις 2:30 μμ.

--

Κοινωνικό - Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα
http://politistikokentrovirona.blogspot.com/

πηγή : email που λάβαμε στις 8 Ιανουάριος 08h