Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016 στις 8.00 πμ

Αντιφασιστική συγκέντρωση στη δίκη της Χ.Α.

Αντιφασιστική συγκέντρωση στη δίκη της Χ.Α, στις φυλακές Kορυδαλλού, την Τρίτη, 12/1, 8πμ

ΚΕΕΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Εννιά μήνες μετά την έναρξη της δίκης της ναζιστικής συμμορίας η αλήθεια για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής έχει αρχίσει βήμα το βήμα να αποκαλύπτεται.

Από την πρώτη μέρα κιόλας, οι τραμπουκισμοί των χρυσαυγιτών -με την ανοχή της αστυνομίας- επέσαν στο κενό.

Η πολύμηνη καθυστέρηση της έναρξης της δίκης είχε σαν αποτέλεσμα την αποφυλάκιση των κατηγορούμενων βουλευτών.

Η υπεράσπιση καθυστέρησε με κάθε τρόπο την κανονική έναρξη των συνεδριάσεων και προσπάθησε να πετύχει την αποβολή της πολιτικής αγωγής του αντιφασιστικού κινήματος από την δίκη ενώ πολλές φορές επιδίωξε την τρομοκράτηση των μαρτύρων κάνοντας μηνύσεις για ψευδομαρτυρία.

Το δικαστήριο απαγόρευσε την μαγνητοσκόπηση της δίκης όπως και την προβολή του υλικού που προκύπτει από το ηλεκτρονικό αρχείο της δικογραφίας.

Η δίκη δεν μεταφέρθηκε ποτέ από τα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού στο εφετείο Αθηνών όπως είχε υποσχεθεί ο υπουργός δικαιοσύνης Παρασκευόπουλος.

Κόντρα στις μεθοδεύσεις για να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι νεοναζιστές, το αντιφασιστικό κίνημα έδωσε καθημερινά το παρόν, μέσα και έξω από τα δικαστήρια, στο πλευρό της οικογένειας του Παύλου Φύσσα και της πολιτικής αγωγής.

Το αντιφασιστικό κίνημα αταλάντευτα και με αποφασιστικότητα θα είναι παρόν στη δίκη της ΧΑ για να εξασφαλίσει ότι οι φασίστες δολοφόνοι θα σαπίσουν στη φυλακή.

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/20