Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 στις 14.00

Συλλογική κουζίνα

Δραστηριότητες έως και Κυριακή 24 Ιανουαρίου

Τρίτη 19 Ιαν.: Στις 8 μμ., έναρξη συνέλευσης του ΚΠΚΒ
_____________________

Τετάρτη 20 Ιαν.: - 2μμ., συλλογική κουζίνα
- 8:30 μμ.: Στην 11η συνάντηση του κύκλου ανοικτών μαθημάτων Ιστορίας και Φιλοσοφίας στη «Λαμπηδόνα», την Τετάρτη 20-1-2016, στις 8:30 μ.μ., ο Διονύσης Δρόσος, καθηγητής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, θα μιλήσει με θέμα: «Σκωτικός Διαφωτισμός»

________________________________

Πέμπτη 21 Ιαν.:

- 9 μμ: Με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο του σημαντικού έλληνα σκηνοθέτη Νίκου Παναγιωτόπουλου, θα προβληθεί η ταινία "Beautiful people" (2001). Σκηνοθεσία Νίκος Παναγιωτόπουλος με τους: Ρέα Τουτουνζή, Νίκος Κουρής, Αθηνά Μαξίμου, Ρένος Μάντης, Γιάννης Βόγλης, Φωτεινή Μπαξεβάνη. Λίγα λόγια: Ο Αντρέας, ένας νεαρός αρχιτέκτονας, και η σύζυγός του Ρέα περνούν τις διακοπές τους μαζί με μια ετερόκλητη παρέα στη βίλα ενός επιχειρηματία στη Μύκονο. Καθώς όμως η Ρέα βλέπει το σύζυγό της να συμβιβάζεται με έναν άλλο τρόπο ζωής, ο έρωτάς της γι' αυτόν μετατρέπεται σε περιφρόνηση.

______________________________

Σάββατο 23 Ιαν.:

- 2 μμ., συλλογική κουζίνα

- 3:45 μμ.: Παραδοσιακοί χοροί

______________________________

Κυριακή 24 Ιαν.:

- 11 πμ.: Ανοιχτό Κοινωνικό Πανεπιστήμιο

- 4 μμ.: 5η Συνάντηση του κύκλου εργαστηρίων «Γνωρίζοντας τη Δραματοθεραπεία». Εργαστήρι Δραματοθεραπείας: «Σύνθεση: Φτιάχνοντας το δικό μου έργο Τέχνης».Υπενθυμίζεται ότι στο εργαστήριο αυτό (το οποίο αποτελεί εργαστήριο σύνθεσης των προηγούμενων εργαστηρίων) μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι πήραν μέρος σε ένα τουλάχιστον από τα προηγούμενα εργαστήρια του κύκλου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:


-Ξένια Μαλαθράκη
Ψυχολόγος-Δραματοθεραπεύτρια
6972 287633, xeniamal@yahoo.com

-Ειρήνη Τζελέπη
Συμβουλευτική Ψυχολόγος-Δραματοθεραπεύτρια (PgDipl., MSc.)
6945 637529, irini.tzelepi@yahoo.gr

-

Κοινωνικό - Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα
http://politistikokentrovirona.blogspot.com/

πηγή : email που λάβαμε στις 19 Ιανουάριος 01h