Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 στις 14.00

Συλλογική κουζίνα

Δραστηριότητες έως και Κυριακή 7 Φλεβάρη

Τρίτη 2 Φλεβάρη: 8 μμ., συνέλευση του ΚΠΚΒ. Η συνέλευση είναι πάντα δημόσια και ανοιχτή.
____________________

Τετάρτη 3 Φλεβάρη:
- 2 μμ.: συλλογική κουζίνα
- 8:30 μμ.: Κύκλος ανοιχτών μαθημάτων Ιστορίας και Φιλοσοφίας, θέμα: «Από την εμπειρία στην ερμηνεία και από το πείραμα στα μαθηματικά: Φιλοσοφικές περιπέτειες της επαγωγής» (εισηγητής: Μ. Πατηνιώτης)
____________________

Πέμπτη 4 Φλεβάρη:
- 9 μμ., προβολή της ταινίας "Youth" (Νιότη) σε σκηνοθεσία Πάολο Σορεντίνο. Λίγα λόγια: Ο Φρεντ, μουσικοσυνθέτης και διευθυντής ορχήστρας, και ο Μικ, κινηματογραφικός σκηνοθέτης, είναι δυο ηλικιωμένοι φίλοι που απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ένα πολυτελές θέρετρο των Άλπεων. Κι ενώ ο δεύτερος θέλει να τελειώσει το σενάριο της τελευταίας ταινίας-καλλιτεχνικής διαθήκης του, ο Φρεντ έχει αποφασίσει να αποσυρθεί οριστικά. Μέχρι που δέχεται μια απρόσμενη, υψηλού κύρους πρόσκληση...

Κομψή και διασκεδαστική σπουδή πάνω στο πέρασμα του χρόνου, τη ζωή και την τέχνη. Με τον πάντα κομψό δημιουργό της «Τέλειας Ομορφιάς» να μπλέκει την πεζή καθημερινότητα με την ωραιοποιημένη αντανάκλασή της, τις επιθυμίες των ηρώων του με τις πραγματικές τους ανάγκες, τη δραματική με την κωμική διάσταση της ύπαρξης. Συχνά με φλύαρο κι άλλοτε με υπερβολικά ανάλαφρο τρόπο, χωρίς όμως (ιταλιάνικη) σοβαροφάνεια και με μερικά ευφυή όσο και στιλάτα κινηματογραφικά ευρήματα.
____________________

Σάββατο 6 Φλεβάρη:
- 2 μμ.: Συλλογική κουζίνα
- 3:45 μμ., παραδοσιακοί χοροί
______________________

Κυριακή 7 Φλεβάρη
- 11 πμ.: Ανοιχτό Κοινωνικό Πανεπιστήμιο


--

Κοινωνικό - Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα
http://politistikokentrovirona.blogspot.com/

πηγή : email που λάβαμε στις 2 Φεβρουάριος 14h