Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στις 17.00

Συνέλευση για συντονισμό δράσεων αλληλεγγύης σε ολικούς αρνητές στράτευσης

Στις 25 Φλεβάρη 2016 δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ο ολικός αρνητής στράτευσης Μιχάλης Τόλης στο Αναθεωρητικό Στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης. Εκεί πρόκειται να συνεκδικαστούν οι 2 εφέσεις του που αφορούν στις 2 πρωτόδικες καταδίκες που έχει λάβει: 14-3-2014 Στρατοδικείο Ρουφ, 8 μήνες φυλάκιση με ετήσια αναστολή, μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ ημερησίως και 14-5-2015 Στρατοδικείο Ιωαννίνων, 10 μήνες φυλάκιση με διετή αναστολή, μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ ημερησίως.

Στη σημερινή πολιτική συγκυρία, όπου ο στρατός αναλαμβάνει πλέον ζωτικό ρόλο στις κατασταλτικές επιχειρήσεις του κράτους και του κεφαλαίου, με πρόσφατο παράδειγμα την εμπλοκή του στη δημιουργία των νέων στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών, η ανάδειξη της εναντίωσης στη συνθήκη στράτευσης είναι μια στιγμή της ευρύτερης αντιπαράθεσης με τις κρατικές μεθοδεύσεις επίθεσης στο σύνολο της αγωνιζόμενης κοινωνίας.

Εν όψη του στρατοδικείου του συντρόφου αλλά και της γενικότερης έντασης της καταστολής ενάντια στους ολικούς αρνητές στράτευσης καλούμε σε συνέλευση για τη διοργάνωση δράσεων αλληλεγγύης την Παρασκευή 12 Φλεβάρη στις 17:00 στην κατάληψη Terra Incognita.

Ούτε μια ώρα στο στρατό.

Αλληλεγγύη στους ολικούς αρνητές στράτευσης.

κατάληψη Terra Incognita

Συλλογικότητα αναρχικών απο τα ανατολικά

Ανοιχτή συνέλευση αγώνα Άνω πόλης

σύντροφοι-ισσες

πηγή : email που λάβαμε στις 9 Φεβρουάριος 16h