Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 στις 21.00

Προβολή ταινίας: Προσοχή: Πόθος

Δραστηριότητες εως Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου: Συνέλευση του ΚΠΚΒ 8 μμ., στην Λαμπηδόνα
______________________

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου


- 2 μμ., συλλογική κουζίνα
- 8:30 μμ., Στην 14η συνάντηση του κύκλου ανοικτών μαθημάτων Ιστορίας και Φιλοσοφίας στη «Λαμπηδόνα», την Τετάρτη 17-2-2016, στις 8:30 μ.μ., ο Γιάννης Μηλιός, καθηγητής πολιτικής οικονομίας ΕΜΠ, θα μιλήσει με θέμα: «Η ανάδυση του καπιταλισμού και η διαμάχη των οικονομικών θεωριών: Μερκαντιλισμός, Φυσιοκρατία και Κλασική Σχολή»
_____________________

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου


- 9 μμ., προβολή της ταινίας "Προσοχή: Πόθος" του κινέζου σκηνοθέτη Ανγκ Λι με τους: Τόνι Λιουνγκ, Τανγκ Γουέι,Τζόαν Τσεν


Λίγα λόγια: Το 1942, στην κατεχόμενη από τους Γιαπωνέζους Σανγκάη, μια φοιτήτρια γίνεται μέλος της αντίστασης, μπαίνει στον κύκλο του συνεργαζόμενου με τους κατακτητές διοικητή της ασφάλειας και γίνεται ερωμένη του με σκοπό να βοηθήσει στη δολοφονία του. Γοητευτικό και γεμάτο εκπλήξεις κινηματογραφικό ταξίδι στη σκοτεινή πλευρά του πάθους. Σκηνοθετική κομψότητα, τολμηρές ερωτικές σκηνές, περίτεχνο παιχνίδι πάνω στο είναι και το φαίνεσθαι. Ένα ακόμα Χρυσό Λιοντάρι στη Βενετία για τον κορυφαίο ίσως σκηνοθέτη του καιρού μας.

_____________________

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

- 2 μμ., συλλογική κουζίνα

- 3:45 μμ., παραδοσιακοί χοροί

_____________________

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

- 11 πμ., Κοινωνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

- 4 μμ., Εργαστήρι Δραματοθεραπείας με θέμα «Γύρω γύρω όλοι... Γύρω γύρω «άλλοι»...» Tην Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00-20.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο δραματοθεραπείας με θέμα «Γύρω γύρω όλοι... Γύρω γύρω «άλλοι»...».

--

Κοινωνικό - Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα
http://politistikokentrovirona.blogspot.com/

πηγή : email που λάβαμε στις 17 Φεβρουάριος 07h