Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 στις 19.30

Συναυλία Ντουντησες/δες-Εll Sol

AKΥΡΩΣΗ ΝΤΟΥΝΤΗΣΕΣ/ΔΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Οι Ντούντιδες /σες , ύστερα από μια σειρά ανάποδων καταστάσεων (αρρώστιες, σπασίματα χεριών, εσωτερικών προβλημάτων, ματιάσματα, μαύρη μαγεία κα), ακυρώνουν τη συναυλία με μισή καρδιά. Όμως ο φίλος Εll Sol, ερχόμενος από τα ξένα, θα πραγματοποιήσει όλες τις συναυλίες στις ώρες και στα μέρη που έχουν ανακοινωθεί. Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουνε σύντομα.

https://soundcloud.com/ellsol

Βίλα Ζωγράφου

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/63486/


O Ell Sol (Joan Mena) έρχεται το Mάρτιο για τρίτη φορά στην Ελλάδα για ένα μίνι τουρ μαζί με τους Ντούντηδες σε Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη.

Ο Τζοάν Μένα είναι ένας μουσικός που κατάγεται απο τη Βαρκελώνη και μένει στη Χάγη. Κάνει σόλο συναυλίες οι οποίες βασίζονται στην ακουστική ισπανική κιθάρα, ουκελέλε, κολόγκο και φωνητικά. Παίζει πειραματική καταλονική φολκ αναμειγμένη με τζαζ, φλαμένκο, αυτοσχεδιασμό και μουσικές επιρροές απο διάφορα μέρη του κόσμου, δημιουργώντας ένα δικό του ιδίωμα. Παίζοντας κυρίως ακουστικά και σε μικρά μέρη, επιδιώκει να κάνει τη συναυλία μια πιο προσωπική εμπειρία και να συνδεθεί με το κοινό μέσω αυτής. Έχει παίξει πάνω απο 60 συναυλίες στην Ευρώπη και Αφρική τα τελευταία χρόνια μαζί καλλιτέχνες όπως οι Rainstick Cowbell (Αμερική), Stephanie Pan (Αμερική), King Ayisoba (Γκάνα), ZEA (Ολλανδία), Howie Reeve (Σκωτία) και OneMansNoise (Ελλάδα).

Οι Ντούντησες/δες είναι μια μουσική οικογένεια που δημιουργήθηκε στην Αθήνα απο φίλους παλιούς και νέους. Παίζουν δικά τους κομμάτια αλλά και παραδοσιακά, πάντα σε ακουστικό σκηνικό και μέσα σε ένα μεγάλο κύκλο όπου καινούριοι φίλοι έιναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν και να βάλουν το δικό τους εαυτό. Στην πρώτη (ας πούμε σοβαρή) ηχογράφηση που έγινε το Σεπτέμβρη του 2014 οι Ντούντηδες ήταν γύρω στα 15 άτομα, η οικογένεια όμως συνεχίζει να μεγαλώνει και να μεταλλάσεται. Κάθε μουσική συνάντηση είναι μια καινούρια εμπειρία, με απρόσμενες καταστάσεις και διαφορετικές ενέργειες.

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/63386/