Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στις 14.00

Συλλογική κουζίνα

Δραστηριότητες έως Κυριακή 20 Μαρτίου

Τρίτη 15 Μαρτίου: 8 μμ., Συνέλευση ΚΠΚΒ στη Λαμπηδόνα
_____________________

Τετάρτη 16 Μαρτίου:


- 2μμ., συλλογική κουζίνα
- 8:30 μμ., Κύκλος Ιστορίας και Φιλοσοφίας, Τετάρτη 16 Μάρτη, 8.30 μ.μ. «Από την ιδέα της ύλης στην έννοια του ατόμου. Μία επιστημολογική ιστορία της χημείας» (17η συνάντηση, εισηγητής: Ευ. Βέλτσος). Στη 17η συνάντηση του κύκλου ανοικτών μαθημάτων Ιστορίας και Φιλοσοφίας στη «Λαμπηδόνα». Ο Ευστάθιος Βέλτσος, Δρ. Ιστορίας και Φιλοσοφίας των Επιστημών και της Τεχνολογίας, Πανεπιστημίου Αθηνών θα μιλήσει με θέμα: «Από την ιδέα της ύλης στην έννοια του ατόμου. Μία επιστημολογική ιστορία της χημείας»
__________________

Πέμπτη 17 Μαρτίου: Προβολή ταινίας και συζήτηση: "μαθήματα κοινωνικής μηχανικής: η κατασκευή του Άλλου ως εχθρού", Πέμπτη 17 Μάρτη, 8.30 μ.μ. (Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Βύρωνα / Ομάδα προβολών ΚΠΚΒ)

Εκδήλωση (προβολή + Συζήτηση) με αφορμή την ρατσιστική πολιτική των ευρωπαϊκών κρατών απέναντι στους πρόσφυγες/μετανάστες που η ίδια η Ευρώπη βομβαρδίζει τα σπίτια τους και τους οδηγεί στην προσφυγιά: Μεθαύριο Πέμπτη 17 Μαρτίου '16, στις 8 μμ., θα πραγματοποιηθεί στη Λαμπηδόνα, η εκδήλωση της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Βύρωνα και της ομάδας κινηματογραφικών προβολών του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα (ΚΠΚΒ) με θέμα: "μαθήματα κοινωνικής μηχανικής: η κατασκευή του Άλλου ως εχθρού".

___________________________

Σάββατο 19 Μαρτίου

- 12 μεσημέρι: Το Ανταλλακτήριο Σπόρων Βύρωνα "Τα Σπόρια" καλεί τους φίλους και τις φίλες, το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, στην καθιερωμένη μας μηνιαία συνάντηση. Σας περιμένουμε στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα - Λαμπηδόνα στο Άλσος Αγίας Τριάδας, για να ανταλλάξουμε παραδοσιακούς σπόρους καλοκαιρινών κηπευτικών, να συζητήσουμε για τα ανοιξιάτικα σπορεία και τις μεταφυτεύσεις κι ακόμη, να περιποιηθούμε τον λαχανόκηπο της Λαμπηδόνας και να δούμε το θέμα της λειτουργίας και φροντίδας του. Τυχόν σπόροι παραδοσιακών ποικιλιών που έχετε καταφέρει να διατηρήσετε είναι ευπρόσδεκτοι.

Ανταλλακτήριο Σπόρων Βύρωνα «Τα Σπόρια»

Email επικοινωνίας: sporoi.la@gmail.com

Facebook: Ανταλλακτήριο Σπόρων Βύρωνα "Τα Σπόρια"

Xάρτης | Περισσότερες οδηγίες πρόσβασης θα βρείτε εδώ


- 2μμ., συλλογική κουζίνα

- 3:45 μμ., παραδοσιακοί χοροί

___________________________


Κυριακή 20 Μαρτίου

- 4μμ., Εργαστήρι Δραματοθεραπείας, Κυριακή 20 Μάρτη, 4-8 μ.μ., «Ο 'δρόμος' μέσα από την Τέχνη του δρόμου»

______________________________

http://politistikokentrovirona.blogspot.com/

πηγή : email που λάβαμε στις 16 Μάρτιος 00h