Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στις 21.00

Προβολή της ταινίας “The Broken Circle Breakdown”

. The Broken Circle Breakdown_m

Ραγισμένα Όνειρα

Δραματική 2012 | Έγχρ. | Διάρκεια: 111′
Βέλγικη ταινία, σκηνοθεσία Φέλιξ Βαν Γκρόνινγκεν
με τους: Γιόχαν Έλντεμπεργκ, Νιλ Κάτρισε, Βέρλε Μπάτενς

Λίγα λόγια για την ταινία:

Τα «Ραγισμένα Όνειρα» ή «The Broken Circle Breakdown» είναι μια κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού έργου του Γιόχαν Χέντελμπεργκ ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία και έχει συμβάλει στη συγγραφή του σεναρίου.


Γεμάτο συναίσθημα, πάθος και μουσική, το «The Broken Circle Breakdown» είναι μια δραματική ταινία που αντι-παρατάσσει την αρρώστια και την αγάπη, φέρνοντάς τες αντιμέτωπες σε ένα πεδίο δράσης καθηλωτικό και βαθιά συγκινητικό. Η αγάπη μπορεί να νικήσει τα πάντα ακόμη και τη μοίρα; Αυτό το ερώτημα ανοίγεται μέσα από τις εικόνες του Φέλιξ Φον Γκρόνινγκεν, σκηνοθέτη του φιλμ.

Η Ελίζ (Βερλ Μπάτενς) έχει το προσωπικό της σαλόνι τατουάζ. Ο Ντιντιέ (Γιόχαν Χέντελμπεργκ) παίζει μπάντζο σε μια μικρή ορχήστρα bluegrass μουσικής. Η Ελίζ και ο Ντιντιέ είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, με άλλες συνήθειες και πεποιθήσεις. Ωστόσο, ο κεραυνοβόλος έρωτας «θα τους χτυπήσει την πόρτα» και η γέννηση ενός κοριτσιού θα ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού. Η βαριά ασθένεια, όμως, θα εμφανιστεί ξαφνικά στα έξι χρόνια του παιδιού και θα αρχίσει να τρώει σαν σαράκι το σώμα του και την ψυχή των γονιών του. Η δοκιμασία είναι μεγάλη και πολύ σκληρή. Η Ελίζ και ο Ντιντιέ θα πρέπει να δείξουν ψυχραιμία και να κρατηθούν ενωμένοι.. Πόσο εφικτό, όμως, είναι αυτό;

πηγή: clickatlife.gr
πηγή : http://ydragogeio.gr/provoli-the-broken-circl...