Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Fadik Adıyaman

ΚΑΛΟΥΜΕ

27 Απρίλιου Τετάρτη στις 6 μ.μ

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΡΗΓΙΛΗΣ)

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ FADIK ADIYAMAN

Η Fadik Adıyaman συνελλήφθει στις 2 Φεβρουάριου του 2016 στην Τουρκία, στην πόλη Αydın. Τώρα κρατείται μόνη της, σε ένα μικρό κελί, στην φυλακή, τύπου Τ, Tekirdağ. Συνεχίζει την απεργία πείνας εδώ και 84 μέρες, κατά της απομόνωσης και των αυθαίρετων συνθηκών. Το αίτημα της είναι να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή, διπλά στις συντρόφισσες της.

Η Fadik Adıyaman είναι αγωνίστρια και έχει 2 παιδιά. Έμενε στην περιοχή Αρμουτλού και συμμετείχε εκεί σε κάθε δράση, για το νερό, το ρεύμα, το δικαίωμα στέγασης. Καθώς και σε δράσεις κατά του γκρεμίσματος των σπιτιών και της διαφθοράς.

Συμμετείχε επίσης στον αγώνα για τη δικαίωση των αιτημάτων των πολιτικών κρατουμένων, αλληλέγγυα στην απεργία πείνας μέχρι θανάτου που διεξήγαγαν από τον Οκτώβρη του 2000 μέχρι το Γενάρη του 2007. Εξαιτίας του αγώνας της , καταδικάστηκε ως μέλος παράνομης οργάνωσης και αναγκάστηκε να φύγει από την Τουρκία. Ήρθε στην Ελλάδα και συμμετείχε στους αγώνες για τα δικαιώματα των λαών και των εργαζομένων.

Μια αγωνίστρια που όλη τη ζωή της πάλεψε, βασανίστηκε, φυλακίσθηκε, αλλά ποτέ δεν έσκυψε το κεφάλι. Τώρα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση .

Η Τουρκία με κάθε μέσον συνεχίζει την καταπάτηση των δικαιωμάτων. Ακόμα και για βασικά δικαιώματα δίνεται μάχη.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ FADİK ADIYAMAN

Τέλος στην απομόνωση!

Η Fadik Adıyaman να μεταφερθεί διπλά στις συντρόφισσες της!

πηγή : http://oagonas.blogspot.gr/2016/04/27-6.html


Αλληλεγγύη στην Fadik Adıyaman. Συγκέντρωση: Τετάρτη 27 Απριλίου στις 18:00 στην Τούρκικη Πρεσβεία.

Η Fadik Adıyaman βρίσκεται κρατούμενη στις φυλακές στην Τουρκία και πραγματοποιεί απεργία πείνας ενάντια στο καθεστώς απομόνωσης που της έχει επιβληθεί. Η υγεία της βρίσκεται ήδη σε σοβαρό κίνδυνο.

Η Fadik Adıyaman βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του επαναστατικού λαϊκού αγώνα τόσο στην Τουρκία, όσο και στην Ελλάδα. Για την πολιτική της δράση βρέθηκε κατηγορούμενη για "ρύπανση" για μοίρασμα προκηρύξεων στο Σύνταγμα, αλλά και προφυλακισμένη για μεταφορά οπλισμού στους αγωνιστές της Τουρκίας.

Η Fadik Adıyaman, μετά την αποφυλάκισή της, δεν επέλεξε την ιδιώτευση. Ταξίδεψε, παράνομα, στην Τουρκία του Ερντογάν για να πολεμήσει τον ιμπεριαλισμό και τον φασισμό. Στις 2 Φεβρουαρίου συνελήφθη και μεταφέρεται στην απομόνωση στην φυλακή, τύπου Τ, Tekirdağ, Ενάντια στην συνθήκη της απομόνωσης πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 5 Φεβρουαρίου.

Αλληλεγγύη στην Fadik Adıyaman. Νίκη στον αγώνα της.

Συγκέντρωση: Τετάρτη 27 Απριλίου στις 18:00 στην Τούρκικη Πρεσβεία (Β. Σοφίας και Ρηγίλλης)

Να οικοδομήσουμε το αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο. Να οργανώσουμε την λαϊκή αντεπίθεση στο κεφάλαιο και το κράτος του.

Συνέλευση αναρχικών-κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ

πηγή: http://syneleusi-enantiastin-ee.espivblogs.net/2016/04/26/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-fadik-adiyaman-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%81/