Σάββατο 7 Μαίου 2016 στις 12.00

Έκτακτο κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων

Έκτακτο κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων: Σάββατο 7 Μαϊου, στον πολιτικό χώρο στη Σπ. Τρικούπη 44 στα Εξάρχεια, από τις 12:00 έως τις 15:00

_ _ _n

"Αντιμέτωποι -ξεκαθαρισμένα αντιμέτωποι- στην αστική φιλανθρωπία είναι καιρός πια να στυλωθεί, συνειδητή και ακλόνητη, η αλληλεγγύη των τάξεων που εργάζονται και παράγουν." Κοινωνική Αλληλεγγύη 1933

Η προλεταριακή αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, σήμερα, δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνει και τη δημιουργία δομών υγείας, στέγασης και σίτισης. Δομών που θα εναντιώνονται στους πλαστούς και τεχνητούς διαχωρισμούς "προσφύγων" και "μεταναστών", στη λογική της ανάθεσης και τις χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, η "Συνέλευση αναρχικών-κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ" συνεχίζει να μαγειρεύει για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Καλούμε όλους και όλες να στηρίξουν έμπρακτα και υλικά τη δομή αλληλεγγύης φέρνοντας το Σάββατο 7 Μαϊου, στον πολιτικό χώρο στη Σπ. Τρικούπη 44 στα Εξάρχεια, από τις 12:00 έως τις 15:00 τα αναγκαία τρόφιμα:

-Μακαρόνι κοφτό (πένες, βίδες κλπ)
-Ρύζι
-Όσπρια
-Τοματοπολτός
-Λάδι
-Κολοκυθάκια, κρεμμύδια, λεμόνια

Στο χώρο θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης της δομής

Συνέλευση αναρχικών-κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην ΕΕ

πηγή : http://syneleusi-enantiastin-ee.espivblogs.ne