Παρασκευή 6 Μαίου 2016 στις 11.00

7 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7

Απεργιακή πορεία ενάντια στο "Ασφαλιστικό-εξπρές"

Κάλεσμα ενάντια στο Ασφαλιστικό

Απεργιακή πορεία εναντία στο "Ασφαλιστικό-εξπρές"

Η περιφέρεια Αθηνας καλεί τον κόσμο του αγώνα να βγει στους δρόμους, εναντιώμενος στη "ψήφιση εκτάκτου ανάγκης" της αριστερής κυβέρνησης Τσίπρα που έχει σαν στόχο να μην υπάρξει οργανωμένη και μαζική απάντηση του κινήματος.

Παρασκευή 6 Μάη, 11:00 Μουσείο

Αναρχική Ομοσπονδία
Περιφέρεια Αθήνας

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1558680/


1 2 3 4 5 6 7

ΠΑ.Σ.Ε.WIND: 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ- ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 6-7/5/2016 - ΑΠΕΡΓΙΑ 8/5/2016 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ WIND

Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών 4348/2005

Τηλ.: 210 5100910 - Φαξ: 210 5100961 - E-mail : symboulio@pasetim.com

------------------------------------------------------------------------------------------------

5/5/2016

48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ- ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

6-7/5/2016

ΑΠΕΡΓΙΑ 8/5/2016 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο των προηγούμενων προωθώντας με συνοπτικές διαδικασίες το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα ψηφιστεί το Σαββατοκύριακο. Το νομοσχέδιο αυτό θα επιφέρει την σταδιακή κατάργηση της δημόσιας και κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας και θα εξουθενώσει την πλειονότητα των εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων.

Ενδεικτικά, το νέο ασφαλιστικό προβλέπει την αύξηση των εισφορών, τη μεγάλη μείωση συντάξεων, ΕΚΑΣ, επικουρικών κ.α. και παράλληλα προβλέπει την αύξηση της φορολόγησης από άμεσους και έμμεσους φόρους (αύξηση 24% στο ΦΠΑ, αύξηση ειδικών φόρων κατανάλωσης, μείωση του αφορολογήτου ορίου, αύξηση εισφοράς αλληλεγγύης κ.α.).

Ως μέσο αντίδρασης και αντίστασης στα νέα αυτά μέτρα, προκηρύχτηκε 48ωρη απεργία στις 6 και 7 Μαΐου 2016. Ακολουθεί η απεργία της 8ης Μαΐου που αρχικώς κηρύχτηκε ως απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς και που εντάσσεται στις Κυριακές που τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά.

Είναι γεγονός ότι η κυβέρνηση επέλεξε αυτή τη χρονική συγκυρία (Σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα) για να μετριάσει τις αντιδράσεις και η ΓΣΕΕ χωρίς προηγουμένως να έχει οργανώσει έναν αγώνα ενάντια στα νέα μέτρα και μένοντας στην ανακοίνωση προκήρυξης κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου, με την ανακοίνωση της ημερομηνίας της ψήφισης σύρθηκε προκηρύσσοντας απεργία 'την τελευταία στιγμή'. Είναι σημαντικό λοιπόν ο κόσμος που αγωνίζεται να δώσει την απάντηση απέναντι στις επιθέσεις των κυβερνήσεων και την απάθεια των γραφειοκρατικών ηγεσιών και να μετατρέψει τις απεργίες-τουφεκιές σε δυναμικές και κλιμακούμενες.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στις απεργιακές κινητοποιήσεις για να μην περάσει το νομοσχέδιο που θα επιδεινώσει τις συνθήκες διαβίωσης όλων μας και να μην θεσμοθετηθεί η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6-7/5/2016 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ- ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/5 , 10.30 Π.Μ., ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/5/16 ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/5, 10.00 Π.Μ., ΕΡΜΟΥ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ)

ΤΟ Δ.Σ.

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1558690/


1 2 3 4 5 6 7

Απεργιακές Συγκεντρώσεις ενάντια στα αντικοινωνικά μέτρα|Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση

Είναι πλέον εμφανές πως ο καπιταλισμός και κάθε κρατικό σύστημα εξουσίας το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι εξαθλίωση, ανισότητα, πολέμους και θάνατο.

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

Η νέα πολιτική διαχείριση συνεχίζει ακάθεκτη την επίθεση απένατι στην κοινωνία με σκοπό τη λεηλασία και την υποταγή της σε κράτος και κεφάλαιο. Οι μειώσεις στις συντάξεις και η περαιτέρω αύξηση των ορίων ηλικίας που προβλέπεται στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, η απελευθέρωση των κατασχέσεων, τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας, ο εκβιασμός της ανεργίας, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στο πλαίσιο της επιτελούμενης καπιταλιστικής αναδιάρθρωσης επιτείνουν τις συνθήκες φτώχειας και κοινωνικής ανισότητας, καταπίεσης, περιθωριοποίησης και κοινωνικού αποκλεισμού για όλο και μεγαλύτερα κοινωνικά κομμάτια. Ταυτόχρονα, το καθεστώς θωρακίζεται θεσμικά και αναβαθμίζει το κατασταλτικό του οπλοστάσιο για να αντιμετωπίσει τις υπαρκτές αντιστάσεις αλλά και τις επαπειλούμενες κοινωνικές εκρήξεις.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Μοναδική διέξοδο για τους από τα κάτω αυτού του κόσμου αποτελούν οι αυτοοργανωμένοι και αδιαμεσολάβητοι κοινωνικοί και ταξικοί αγώνες για την κατάργηση της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης, για τη συνολική ανατροπή του κράτους και του καπιταλισμού. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νεολαίοι, ντόπιοι και μετανάστες οφείλουν να πάρουν τις ζωές τους στα χέρια τους. Να οργανωθούν και να αγωνιστούν σε κάθε κοινωνικό και εργασιακό χώρο, να θέσουν αναχώματα στους σχεδιασμούς των κυρίαρχων. Απέναντι στις οικονομικές και πολιτικές ελίτ να αντιτάξουμε ταξικά και κοινωνικά συμβούλια, να αγωνιστούμε για έναν κόσμο ελευθερίας, αλληλεγύης και ισότητας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση

Μάρτης 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΜΑΗ, ΜΟΥΣΕΙΟ, 11 π.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΗ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 6 μ.μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΕΡΜΟΥ), 1 μ.μ.

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1558693/


1 2 3 4 5 6 7

6-7-8 Μαίου όλοι στους δρόμους…Απεργίες-καταλήψεις-συγκρούσεις-διαδηλώσεις

Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις ενάντια στα αντικοινωνικά μέτρα που καλεί η Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση:

Παρασκευή 6 Μάη, Μουσείο, 11πμ

Σαββάτο 7 Μάη, Προπύλαια, 6μμ

Κυριακή 8 Μάη, Σύνταγμα (Φιλελλήνων & Ερμού), 1μμ

Όλοι στους απεργιακούς αποκλεισμούς που καλεί ο Συντονισμός Ενάντια στην Κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας και τα Απελευθερωμένα Ωράρια:

Κυριακή 8/5, 10πμ, Ερμού (Σύνταγμα)

Ταξική Πρωτομαγιά πόλεμος στα αφεντικά

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2016

Η απεργία της 1ης Μάη του 1886 αποτέλεσε την κορύφωση μιας σειράς διεργασιών και ανυποχώρητων διεκδικήσεων από την εργατική τάξη εκείνης της περιόδου. Η ανάπτυξη και η οργάνωση από τα κάτω ενός κινήματος ενάντια στην άγρια εργασιακή εκμετάλλευση αποτελεί ορόσημο και πηγή έμπνευσης για τους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες του σήμερα. Η απεργία της 1ης Μάη ήταν σχεδόν καθολική με τεράστιο πλήθος απεργών να πορεύονται στους δρόμους του Σικάγο και άλλων μεγάλων πόλεων των ΗΠΑ με αίτημα την εφαρμογή της 8ωρης εργασίας. Στην απεργία συμμετείχαν όλα τα τμήματα της ιδιαίτερα πολυεθνικής εργατικής τάξης εκείνης της εποχής, ενώ και καταναλωτές μποϊκόταραν επιχειρήσεις που δεν σέβονταν το οκτάωρο. Μετά την διαδήλωση ακολούθησε βίαιη καταστολή των απεργών και μια περίοδος άγριου κυνηγιού του κινήματος, που οδήγησε και στην εκτέλεση πέντε αναρχικών που συμμετείχαν ενεργά σε αυτό τον αγώνα.

Όπως και τότε, έτσι και τώρα οι από τα κάτω αυτού του κόσμου έρχονται αντιμέτωποι συνεχώς με τις συνθήκες που επιβάλλει το κράτος και το κεφάλαιο για την καθυπόταξη και την περαιτέρω εκμετάλλευσή τους. Στην παρούσα συγκυρία έχουμε να αντιπαλέψουμε την βίαιη αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων που περιλαμβάνουν την άμισθη εργασία, τα ελαστικά ωράρια, τις ατομικές συμβάσεις, την ανακύκλωση ανέργων μέσω των κοινωφελών προγραμμάτων, την μαύρη εργασία, κτλ που οδηγούν στην περαιτέρω υποτίμηση της εργατικής δύναμης πάντα προς όφελος του κεφαλαίου.

Οι νέοι πολιτικοί διαχειριστές δείχνοντας πως το κράτος έχει συνέχεια συνεχίζουν ακάθεκτοι την επίθεση απέναντι στην κοινωνία, στηρίζοντας και υλοποιώντας τα μνημονιακά μέτρα που επέβαλλαν οι προκάτοχοί τους και επιβάλλοντας νέα, εφαρμόζοντας το 3ο μνημόνιο. Αιχμή του δόρατος των νέων αντικοινωνικών μέτρων αποτελεί το αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που περιλαμβάνει τη μείωση των συντάξεων, τη σταδιακή κατάργηση των κρατικών εισφορών, την αύξηση των εισφορών των εργαζομένων και την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης. Οι σχεδιαζόμενες αλλαγές του ασφαλιστικού μετατρέπουν το χαρακτήρα της ασφάλισης από στοιχειωδώς αναδιανεμητικό σε πλήρως ανταποδοτικό, έτσι η σύνταξη μετατρέπεται ουσιαστικά σε ένα επίδομα επιβίωσης, του οποίου η παροχή είναι αμφίβολη. Συγχρόνως, με την ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων επιτελείται μια ακόμη κλοπή αποθεματικών μέσω της κάλυψης των ελλειμμάτων ορισμένων ταμείων από τα αποθεματικά των πλεονασματικών.

Ένα ακόμα μέτωπο αφορά τον αγώνα ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές επιχειρείται στο όνομα της πολυπόθητης ανάπτυξης, της τόνωσης της εθνικής οικονομίας, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας όμως δεν αποτελεί τίποτα λιγότερο από την περαιτέρω όξυνση των συνθηκών εκμετάλλευσης. Από το 2013 και μετά δίνεται μια σκληρή μάχη ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Εργατικά σωματεία βάσης, συνελεύσεις γειτονιών, πολιτικές ομάδες, συλλογικότητες εργαζομένων αλλά και ανέργων μέσα από τον οριζόντιο συντονισμό τους πήραν τον αγώνα στα χέρια τους. Μέσα από τη συνάντηση τους έσπασαν το φόβο, την απομόνωση, την εργοδοτική τρομοκρατία προτάσσοντας την ταξική αλληλεγγύη, την οργάνωση και την αντίσταση τόσο μέσα αλλά και έξω από τους χώρους της δουλειάς.

Να συνδέσουμε τις εργατικές διεκδικήσεις με το σύνολο των αγώνων ενάντια στην επέλαση του σύγχρονου ολοκληρωτισμού. Να προωθήσουμε την ταξική αλληλεγγύη στις γραμμές των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων, μακριά από πλαστούς διαχωρισμούς και τεχνητές διαιρέσεις (εργαζόμενοι-άνεργοι, καταναλωτές-εργαζόμενοι κτλ.). Η οργάνωση σε πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες -αντιιεραρχικές, ριζοσπαστικές και αντικρατικές- και σε σωματεία βάσης σε κάθε κοινωνικό χώρο, στα σχολεία και τις σχολές, σε όλους τους εργασιακούς χώρους είναι επιβεβλημένη περισσότερο από ποτέ. Να προετοιμαστούμε για να διεξάγουμε πολιτικούς, κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες ανυποχώρητους, ακηδεμόνευτους και αντιθεσμικούς, οι οποίοι αποτελούν τον μοναδικό δρόμο που μπορεί να εξασφαλίσει φως στην άκρη του τούνελ. Για το σκοπό αυτό χρειάζεται πίστη στις δυνάμεις μας, χρειάζεται πείσμα και αγώνας. Χρειάζεται συνείδηση πως το συμφέρον κάθε ενός από μας είναι δεμένο με το συμφέρον όλων των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων, πως η συνδιαλλαγή, η ανάθεση και η μεσολάβηση οδηγούν μόνο σε ήττες και καθυπόταξη. Η αλληλεγγύη, η αυτοοργάνωση και ο αγώνας από εμάς για εμάς είναι η μόνη βιώσιμη λύση.

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti

πηγή: http://vogliamotutto.espivblogs.net/2016/05/05/%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1/


1 2 3 4 5 6 7

Συγκεντρώσεις ενάντια στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ


Η ολομέτωπη επίθεση του κράτους και των αφεντικών και η διαρκής επιβολή νέων επαχθέστερων όρων εκμετάλλευσης και καταπίεσης εκφράζουν την συνολική διαδικασία βίαιης αναδιάρθρωσης του κρατικού και καπιταλιστικού τρόπου οργάνωσης της κοινωνίας.

Η σημερινή πολιτική διαχείριση της εξουσίας, έχει αναλάβει τόσο την απρόσκοπτη συνέχιση των πολιτικών υποταγής και εξαθλίωσης της κοινωνίας όσο και την αποκατάσταση του καθεστώτος μέσα σε συνθήκες κρίσης, υποσχόμενη έναν καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο ενώ ταυτόχρονα στοχεύει στην εξουδετέρωση των αντιστάσεων μέσα από την καπήλευση, την αφομοίωση και την ενσωμάτωσή τους.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

Από την πλευρά μας, την πλευρά των ανέργων, των εργατών, των φτωχών, των πληβείων, η ιστορία των κοινωνικών και ταξικών αγώνων μας δείχνει πως οι προλετάριοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τους θεσμούς, τα κοινοβούλια, τις εκλογές, τις γραφειοκρατικές συνδικαλιστικές ηγεσίες, τους εμπόρους ελπίδας και τους διαμεσολαβητές της ταξικής πάλης.
Ότι έχουν να κερδίσουν θα είναι αποτέλεσμα των πλατιών, οργανωμένων στη βάση, μαχητικών και ριζοσπαστικών αγώνων τους. Μόνο η συνολική ανατροπή του κράτους και του καπιταλισμού, η κοινωνική απαλλοτρίωση του πλούτου που εμείς οι ίδιοι παράγουμε και απομυζά μια κάστα εξουσιαστών, και η κοινωνική επανάσταση για μια νέα κοινωνία κοινοκτημοσύνης, αλληλεγγύης και ελευθερίας μπορούν να δικαιώσουν τους πόθους και τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες των καταπιεσμένων και εκμεταλλευόμενων.

Απεργιακές συγκεντρώσεις με το μπλοκ της Συνέλευσης Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση:

Παρασκευή 6 Μάη- ΜΟΥΣΕΙΟ, 11 π.μ.

Σάββατο 7 Μάη- ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 6 μ.μ.

Κυριακή 8 Μάη- ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Φιλελλήνων & Ερμού), 1 μ.μ

αναρχικές συλλογικότητες - μέλη της Α.Π.Ο.- Κύκλος της Φωτιάς, Όμικρον72

Κάλεσμα σε Συγκέντρωση για μια Αναρχική Πρωτομαγιά, ενάντια στον χρεοκοπημένο κόσμο κράτους και αφεντικών (https://athens.indymedia.org/post/1558608/):

Κυριακή 8 Μάη- Προπύλαια,11 π.μ.

Τοπικός Συντονισμός Αθήνας της Α.Π.Ο. (ομοσπονδία συλλογικοτήτων)

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1558696/


1 2 3 4 5 6 7

Ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Διαδηλώσεις-συγκρούσεις-καταλήψεις για την κοινωνική επανάσταση και την αναρχία.

Όλοι την Παρασκευή 6/5 στις 11.00 στο Μουσείο.

Αναρχικοί-ές

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/64472/


1 2 3 4 5 6 7

Γενικές Απεργίες - 6, 7 & 8 Μάη [κινητοποιήσεις & συνεχής ενημέρωση]

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ενημερώνουμε εδώ για τις κινητοποιήσεις του απεργιακού τριημέρου ενάντια στην ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας στις οποίες συμμετέχει ο Σύλλογος μας (θα υπάρχει επικαιροποίηση):

Παρασκευή 6 Μάη - στις 11πμ ακριβώς: απεργιακή συγκέντρωση στο Πολυτεχνείο (Πατησίων) και διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας

Σάββατο 7 Μάη - στις 6μμ: απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα (περισσότερη πληροφόρηση στη συνέχεια)

Κυριακή 8 Μάη - στις 10πμ: απεργιακή συγκέντρωση στην Ερμού (Σύνταγμα)

Κυριακή 8 Μάη - στις 6μμ: απεργιακή διαδήλωση έξω από τη Βουλή

σχετικές ανακοινώσεις:

Ενάντια στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης [ανακοίνωση ΣΥΒΧΑ]

ανακοίνωση ΣΥΒΧΨΑ μπροστά στις Κυριακές 24/4 & 8/5

Συντονιστικό δράσης / απεργιακή συγκέντρωση :: Κυριακή 8 Μάη, 10πμ, Ερμού (Σύνταγμα)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ ΧΑΡΤΟΥ και ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Λόντου 6, Εξάρχεια, 10681, Αθήνα | τηλ: 210-3820537
sylyexp_vivlioexu@yahoo.exgr | bookworker.wordpress.com

πηγή : https://bookworker.wordpress.com/2016/05/05/γ...