Παρασκευή 6 Μαίου 2016 στις 11.00

Απεργιακό συλλαλητήριο

Όλοι, όλες στην 48ωρη Γενική Απεργία, Παρασκευή 6 Μάη και Σάββατο 7 Μάη! Απεργιακό συλλαλητήριο, Παρασκευή 6 Μάη, Κλαυθμώνος 11πμ

pe

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Όλοι, όλες στην 48ωρη Γενική Απεργία, Παρασκευή 6 Μάη και Σάββατο 7 Μάη! Απεργιακό συλλαλητήριο, Παρασκευή 6 Μάη, Κλαυθμώνος 11πμ
Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση Κυριακή 8 Μάη, Χαυτεία, Σταδίου και Αιόλου Όχι στα μνημόνια της λιτότητας και του ρατσισμού!
Όχι στην ΕΕ-φρούριο, καλοδεχούμενοι ο πρόσφυγες! Διαγράψτε το χρέος και τους φράχτες, όχι τους μισθούς και τις συντάξεις μας!
Η κυβέρνηση προχώρησε σε αιφνιδιασμό με την κατάθεση την Παρασκευή 6 Μάη του νομοσχεδίου-σφαγείο για το ασφαλιστικό και για την αύξηση της φορολογίας. Επιδιώκει να ολοκληρώσει το πραξικόπημα της με την ψήφιση του νομοσχεδίου μέχρι την Κυριακή 8 Μάη, μέρα όπου τα συνδικάτα καλούν σε γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς!
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κάλεσαν 48ωρη Γενική Απεργία, την Παρασκευή 6/5 και Σάββατο 7/5 ενώ στη συνέχεια την Κυριακή 8 Μάη καλούν σε 24ωρη Γενική Απεργία.
Οι οικονομικοί δολοφόνοι της ΕΕ απαιτούν περικοπές σχεδόν εννέα δισεκατομμυρίων άμεσα και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τρέχει να τα επιβάλει για να συνεχίσει η αποπληρωμή του χρέους.
Είναι οι ίδιες οι κυβερνήσεις που με την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας έκλεισαν τα σύνορα, ύψωσαν φράχτες, άνοιξαν στρατόπεδα συγκέντρωσης και συνεχίζουν να βομβαρδίζουν χώρες όπως η Συρία σπέρνοντας το θάνατο.
Αυτές οι πολιτικές ανοίγουν το δρόμο στους νεοναζί και τους ακροδεξιούς σε όλη την Ευρώπη.
Σε όλη την Ευρώπη η αντίσταση φουντώνει απέναντι στις πολιτικές της φτώχειας και του ρατσισμού, με την Γαλλία να είναι ξεσηκωμένη με γενικές απεργίες και μαχητικές διαδηλώσεις.
Το κίνημα αλληλεγγύης που υπερασπίζεται τους πρόσφυγες και απαιτεί ανοιχτά σύνορα και ανοικτές πόλεις πρέπει να στηρίξει την εργατική αντίσταση στα βάρβαρα μέτρα περικοπών των μισθών και των συντάξεων.
Μαζί ενωμένοι απαιτούμε διαγραφή του χρέους, μαζικές προσλήψεις προσωπικού, ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών για όλους, ντόπιους και πρόσφυγες.
Μαζί παλεύουμε ενάντια στην ΕΕ της λιτότητας και των φραχτών, του πολέμου και της ανεργίας.

πηγή : https://keerfablog.wordpress.com/2016/05/05/1