Κυριακή 8 Μαίου 2016 στις 13.00

Συλλογή ειδών για τους πρόσφυγες

Ως μέρα διεθνιστικής πάλης της εργατικής τάξης σε όλο το κόσμο, έχουμε αποφασίσει τη Κυριακή το μεσημέρι να οργανώσουμε συλλογική κουζίνα μαζί με τους σύριους πρόσφυγες στου ΜΟΖΑ, στο ΧΩΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ-ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (Ιωλκού 33 & Τάκη Οικονομάκη, Βόλος).

Καλούμε όλους όσους στέκονται σθεναρά ενάντια στα μνημόνια, τη λιτότητα την ανεργία, το πόλεμο και το ξεριζωμό όλων μας, να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή τη προσπάθεια για την οποία χρειάζεται η συνδρομή όλων.


Για το ζήτημα μεταφοράς των προσφύγων τη Κυριακή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σπύρο (6980 245647).
Θα χρειαστούν ορισμένα διαθέσιμα ΙΧ. Επικοινωνήστε για τις ανάγκες που υπάρχουν.Για το ζήτημα της συλλογικής κουζίνας τη Κυριακή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελένη (6974 719511).
Θα σας ενημερώσει τι έχουμε ετοιμάσει από φαγητό και για τις ελλέιψεις που υπάρχουν ακόμα.Επίσης, τη Κυριακή 8/5 και από τις 13.00-17.00, στο ΧΩΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ-ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, θα συλλέγονται τα παρακάτω είδη, τα οποία θα δοθούν άμεσα στους πρόσφυγες.1. Παιδικό γάλα σε σκόνη 1ης και 2ης βρεφικής ηλικίας.
2. Κρέμες, φρουτόκρεμες σε σκόνη και παιδικές τροφές σε βαζάκια για τις μικρές ηλικίες.
3. Μπισκότα, μπάρες δημητριακών, cornflakes
4. Πάνες μωρών για ηλικίες από 0-12 ετών
5. Γυναικείες σερβιέτες
6. Είδη προσωπικής υγιεινής: σαπούνι χεριών, αφρόλουτρο, σαμπουάν μαλιών, σφουγγάρι μπάνιου, ξυραφάκια, αφρός ξυρίσματος, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες.
7. Γάλα μακράς διαρκείας που διατηρείται εκτός ψυγείου.Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε και μαζί μου.
Αγωνιστικά,Γιάννης Χατζηγιάννης
6972004219

πηγή : email που λάβαμε στις 7 Μάιος 10h