Παρασκευή 27 Μαίου 2016 στις 20.00

Σύσκεψη για τη φασιστική πρόκληση «συνδικαλιστικής συνδιάσκεψης» της χ.α.

Με αφορμή τη «συνδικαλιστική συνδιάσκεψη» που οργανώνουν οι φασίστες της χ.α. το Σάββατο 4/6 (αρχικά την είχαν εξαγγείλει για 22/5, μα 2-3 μέρες πριν την εξαφάνησαν) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας (χωρίς φυσικά και πάλι -για προφανείς λόγους- να ανακοινώνουν σε ποιο), ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου - Ψηφιακών Μέσων Αττικής καλούμε εκ νέου σε σύσκεψη εργατικά σωματεία και συλλογικότητες εργαζομένων την Παρασκευή 27/5 στις 8μμ στα γραφεία μας (Λόντου 6, Εξάρχεια).

Ήδη από την πρώτη σχετική σύσκεψη που είχαμε καλέσει έχουμε προχωρήσει σε προγραμματισμό συλλογικών κινήσεων τόσο ενάντια στη συγκεκριμένη «συνδικαλιστική συνδιάσκεψη» όσο και συνολικότερα ενάντια στους φασίστες και στο ρόλο που επιχειρούν να παίξουν στους χώρους δουλειάς και σε διάφορους εργασιακούς κλάδους. Παράλληλα, έχει ήδη συνταχθεί και σχετικό ψήφισμα που συνυπογράφεται από μια σειρά εργατικών σωματείων και συλλογικοτήτων.

Τα εργατικά σωματεία και συλλογικότητες δεν μπορούν να μείνουν απαθείς στην φασιστική πρόκληση, αλλά θα πρέπει να οργανώσουν την απάντηση των εργαζομένων.

Να ακυρώσουμε οριστικά τα σχέδια των φασιστών και όλων όσοι επιχειρούν μέσω αυτών την περαιτέρω εκμετάλλευσή μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΧΑΡΤΟΥ - ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Λόντου 6, Εξάρχεια, Αθήνα | 210-3820537 | sylyexp_vivlioexu@yahoo.exgr | bookworker.wordpress.com

> για επικαιροποιημένη ενημέρωση για συνυπογράφοντες: στο τέλος της ανακοίνωσης στο blog μας

> για συνυπογραφή ή για κάθε σχετική ανακοίνωσή σας μπορείτε να μας στείλετε email στο sylyexp_vivlioexu@yahoo.exgr

πηγή : https://bookworker.wordpress.com/2016/05/24/%...