Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στις 9.00 πμ

Αντιφασιστική συγκέντρωση & πορεία

Βόλος Αντιφασιστική Παρέμβαση

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ Η ΦΤΩΧΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/6 ΣΤΙΣ 9 Π.Μ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΟΛΟΥ

Εδώ και καιρό στην Αγριά Βόλου λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης στο ξενοδοχείο Βαλής, του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι εκπρόσωπος του τοπικού κεφαλαίου με επαφές με την ντόπια και όχι μόνο μαφία και τους ναζί, γίνονται διάφορες φιέστες καπιταλιστικού και φασιστικού περιεχομένου ώστε να μην γίνονται αντισυγκεντρώσεις και να μην δημιουργείται κίνημα στην πόλη του Βόλου. Κατά εμάς αυτή είναι μια έξυπνη κίνηση από μεριάς "ντόπιου καπιταλισμού" καθώς λόγω της απόστασης, φιέστες υπουργών, βιομηχάνων, φασιστών και λαμόγιων έχουν πραγματοποιηθεί με ελάχιστες έως μηδαμινές αντιδράσεις ενώ στο κέντρο του Βόλου δεν είχαν ποτέ δημόσιο λόγο και παρουσία. Τελευταίο περιστατικό συνεργασίας ντόπιου κεφαλαίου, μαφίας, μπάτσων, δημοσιογράφων και ναζί ήταν η συγκέντρωση της Χ.Α με καλεσμένο των Κασσιδιάρη την Κυριακή 5/6 στο Βαλής η οποία φυσικά ήταν αδημοσίευτη, και αυτό γιατί όσες φορές έχουν ανακοινώσει συγκέντρωση, αυτή έχει σαμποταριστεί με τον Α ή Β τρόπο από αντιφασίστες/τριες (π.χ. Διμήνι, Αργαλαστή, Βόλο, Χλόη κ.τ.λ). Έτσι σήμερα, Πέμπτη 9/6 σαν τελευταία κίνηση της καμπάνιας εν όψη του επικείμενου δικαστηρίου με τα τοπικά τάγματα εφόδου της Χ.Α αύριο Παρασκευή 10/6 και ώρα 9 π.μ, πραγματοποιήθηκε μαζική παρέμβαση στην Αγριά Βόλου στην οποία μοιράστηκε κείμενο και εφημερίδες Άπατρις ενώ κολλήθηκαν αυτοκόλλητα και κρεμάστηκε πανό.

Υ.Γ.1 : Απάντηση προς τους ντόπιους ρουφιάνους δημοσιογράφους που εκθιάζανε αρχικά τα κινήματα ενάντια στην κρίση και τώρα πίνουν νερό γιατί είναι πολλά τα λεφτά στο όνομα των νεοναζί. Να πούμε πως εκτός από τους 30-40 χρυσαυγίτες, που τους βλέπουμε μόνο στην τηλεόραση και όχι στους δρόμους, οι υπόλοιποι είναι απλώς κομπάρσοι τους οποίους είναι χρόνια γνωστό πως μαζεύουν κομματικοί μηχανισμοί με σαντουιτσάκια, αναψυκτικά και εικοσαευράκια.

Υ.Γ.2 : Όσοι δέχονται να παίρνουν χαρτζιλικάκι,να κάνουν δουλειές, να πίνουν τσιπουράκια μετην μαφία και τους νεοναζί και να απλώνουν χέρι σε κόσμο του κινήματος είναι συνειδητά ή ασυνείδητα εχθροί αυτών που αγωνίζονται για την ελευθερία και θα μας βρουν μπροστά τους με συνέπεια.

ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΙΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Πρωτοβουλία αντιφασιστριών/ών Βόλου σε κίνηση.

Εικόνες:

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1560024/