Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στις 19.30

Μια συναυλία για τον Γιάννη Σ.

Εκδήλωση - συναυλία στη μνήμη του Γιάννη Σιαλάκη μέλους του συγκροτήματος Stress και ερμηνευτή του δίσκου ο ''Ήχος της ανασφάλειας '' ( 1985 ανεξάρτητη παραγωγή από το ίδιο το συγκρότημα).

Ο Γιάννης έφυγε από τη ζωή στις 21 Ιουνίου 2015 σε ηλικία 50 χρονών από καρκίνο.

Τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής του κτυπημένος από την επάρατη ασθένεια, αποσύρθηκε στην ύπαιθρο , αφήνοντας το αστικό κέντρο που τον ενέπνευσε στιχουργικά και ακτιβιστικά, διακόπτοντας την πορεία του στο κίνημα της πάνκ ροκ σκηνής, περιόδου 1980 - 1986. Παραιτημένος. Γιατί;

Η εκδήλωση είναι φόρος τιμής όχι μόνο στον φίλο Γιάννη που έφυγε αλλά και για τόσους άλλους φίλους γνωστούς και αγνώστους συνοδοιπόρους αγ...ωνιστές , αναζητητές , ριζοσπάστες , ακτιβιστές που χάσανε τη μάχη στη πορεία κόντρα στο σύστημα αξιών αυτής της κοινωνίας .

Η εκδήλωση - συναυλία θα γίνει στο πάρκο της Καισαριανής στις 21 Ιουνίου 2016 ένα χρόνο μετά από τη πραγματική ημερομηνία του θανάτου του. Σε συνδυασμό με την ημέρα της γιορτής της μουσικής, η εκδήλωση παίρνει αυτό το μουσικό χαρακτήρα του live μαζί με τον κοινωνικοπολιτικό χαρακτήρα που η γενιά μας (και όχι μόνο) ερμήνευσε , ενέπνευσε τις επόμενες γενιές της διαφορετικότητας και της αναζήτησης .

Στην εκδήλωση συμμετέχουν μέλη συγκροτημάτων , μουσικά σχήματα , dj's και διάφοροι φίλες και φίλοι που γνώριζαν τον Γιάννη , που μοιραστήκανε μαζί του ωραίες στιγμές , με διάθεση να βοηθήσουν και να στηρίξουν αυτή την εκδήλωση. Η δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του αυτοδιαχειριζόμενου καφέ βιβλιοπωλείο Locomotiva.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής

20.00 dj set Παύλος ( ΜΑΒΡΑ ΙΔΑΝΙΚΑ )

dj set Αντώνης ( ΨΑΘΙΝΟ ΚΑΡΟΤΟ )

21.00 THRILLER ( Pchycobilly )

21.45 ΟΥΣΤ ( Alternative Punk rock )

22.30 ΑΝΤΙ ( synth punk 80's )

23.15 STRESS ( punk rock 80's )

καλεσμένοι μαζί με Stress

Jimmys ( Γενιά του χάους )

Σπύρος ( Αντίδραση )

Κώστας ( Thriller )

23.50 dj set Παύλος ( ΜΑΒΡΑ ΙΔΑΝΙΚΑ )

dj set Αντώνης ( ΨΑΘΙΝΟ ΚΑΡΟΤΟ )

πηγή : https://www.facebook.com/events/1058245200924...