Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 στις 8.30 πμ

3 καλέσματα : 1 2 3

Αντιφασιστική συγκέντρωση

ΚΕΕΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Αντιφασιστική συγκέντρωση, Τετάρτη 5 Οκτώβρη, 8.30πμ, Εφετείο Αθηνών, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως

Την Τρίτη 27 Σεπτέμβρη,πριν την έναρξη της δίκης στο Εφετείο Αθηνών, τρεις γνωστοί χρυσαυγίτες, σωματοφύλακες του Μιχαλολιάκου, επιτέθηκαν σε αντιφασίστες που ήταν συγκεντρωμένοι στην κεντρική είσοδο στην Αλεξάνδρας. Η στάση της αστυνομίας προκάλεσε πραγματικά οργή για την απουσία κάθε παρέμβασης της για την αποτροπή της επίθεσης που έγινε μπροστά σε ένοπλους αστυνομικούς! Από τότε που ξεκίνησε η δίκη στο Εφετείο η παρουσία των χρυσαυγιτών είναι προκλητική. Δεν πρόκειται να περάσουν οι προκλήσεις.

Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η είσοδος στην αίθουσα του δικαστηρίου εξακολουθεί να είναι κοινή τόσο για αντιφασίστες, θύματα και μάρτυρες κατηγορίας, όσο και για φασίστες τραμπούκους-υπάλληλους της ναζιστικής συμμορίας.

Το αντιφασιστικό κίνημα θα συνεχίζει να έχει παρουσία μέσα και έξω από τη δίκη στο πλευρό των θυμάτων και των οικογενειών τους από τις φασιστικές επιθέσεις.

Καλούμε σε συγκέντρωση την Τετάρτη 5/10, στις 8.30πμ στο Εφετείο, στην συνέχεια της εξέτασης των μαρτύρων για την υπόθεση της επίθεσης στους αιγύπτιους αλλιεργάτες.

Οσο προχωράει η δίκη αποκαλύπτονται οι ευθύνες της Χρυσής Αυγής για την οργάνωση, σχεδιασμό και εκτέλεση των επιθέσεων που έφτασαν στη δολοφονάι του Πάυλου Φύσσα και τις δολοφονικές επιθσέις κατα των Αιγύπτιων αλιεργατών και των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.

Η προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να παραστήσει το "νόμιο κόμμα" και να αξιοποιήσει την ρατσιστική ατζέντα για να ξαναβγείσ το δρόμο προκαλεί οργή, από την Λέσβο και τη Χίο μέχρι το Ρέθυμνο, όπου ετοιμάζονται αντιφασιστικές κινηοποιήσεις των συνδικάτων και τω κινήσεων.

Καλούμε όλους και όλες στην Διεθνή Αντιφασιστική συνάντηση της ΚΕΕΡΦΑ στις 15-16/10 στο γήπεδο του Ρουφ για να δώσουμε πανευρωπαϊκή απάντηση στην φασιστική απειλή

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/20...


1 2 3

Oι φασίστες προκαλούν μέσα και έξω από το δικαστήριο

Το αντιφασιστικό κίνημα απαντά !

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών (Λεωφ. Αλεξάνδρας), την Τετάρτη 5/10 στις 8.30πμ.

Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

πηγή : http://antifasistikossyntonismos.blogspot.com...


1 2 3

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών την Τετάρτη 5/10, 8.30πμ

14569119_1297885433578667_669075853_n

Απέναντι στις προκλήσεις των φασιστών μέσα και έξω από εφετειο, επιβάλλεται το αντιφασιστικό κίνημα να δώσει σαφή απάντηση.

Θα πάψει ο καιρός που οι ασπίδες των ΜΑΤ και η παρουσία του κράτους θα αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των φασιστών.

Διεκδικούμε να ανοίξει η δεύτερη είσοδος στο εφετείο ώστε να υπάρξει ξεκάθαρος διαχωρισμός ανάμεσα στους αντιφασίστες και στους φασίστες. Η προσπάθεια του κράτους να ταυτίσει τους αγωνιστές με τα νεοναζιστικά τσιράκια των αφεντικών θα πέσει στο κενό.

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών την Τετάρτη 5/10, 8.30πμ.

ΟΡΜΑ

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2016/10/03/%c...